13. července 2012 • 16:26

Slovní box: Haye s Chisorou oddělili plotem, tak se pouze uráželi

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

UVNITŘ GALERIE | Oba jsou pořádní kohouti a tak si na ně organizátoři připravili specialitu. Aby se britští boxeři David Haye a Dereck Chisora neporvali ještě před samotným očekávaným kláním v ringu, při kontrolním vážení byli od sebe odděleni plotem jako fotbaloví hooligans.



Jak dělat propagaci své akci by se sportovní marketingová oddělení mohla učit od boxu. Duel těžké váhy mezi Hayem a Chisorou dostal pořádnou reklamu ještě předtím, než byl vůbec dohodnut.

Na tiskové konferenci po prohře Chisory s Vitali Kličkem se totiž strhla pořádná bitka poraženého právě s Hayem, který seděl mezi novináři v publiku. Na základě tohoto incidentu se posléze domluvil vzájemný duel v ringu.

A organizátoři nechtěli riskovat podobné problémy ještě před samotnou show. Při kontrole hmotnosti obou borců je tak oddělili plotem jako na fotbalovém stadionu a boxeři tak na sebe mohli akorát pokřikovat.

"Chisora není moc příjemný chlapík, když kouše lidi v ringu, plive jim vodu do obličeje a plácá a olizuje lidi na váze,“ spustil slovní přestřelku Haye, který následně nazval všechny Chisorovi fanoušky idioty.

„Nemůžu Hayeho vystát. Jeho arogance je k nevíře. Žije ve svém vysněném světě. Hraje moc Playstation hry a už z toho zmagořel. Myslí si, že všechno je jenom hra, ale ono je to skutečné,“ opáčil mu Chisora.

Ať už dopadne mela dvou britských bijců 14. července na londýnském fotbalovém stadionu Uptown Park jakkoliv, její předehra nabídla show sama o sobě.

David Haye (vlevo) a Dereck Chisora museli být při vážení před společným duelem odděleni plotem
David Haye (vlevo) a Dereck Chisora museli být při vážení před společným duelem odděleni plotem

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud