15. prosince 2012 • 13:40

Tyson podstoupil změnu pohlaví, napsali v Africe. Boxer teď zuří

Autor: lbc, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný boxer Mike Tyson podstoupil změnu pohlaví a stal se ženou. S touto vymyšlenou zprávou přišel satirický server NewsBiscuit.com, informace od něj ale převzala seriozní africká média například v Zimbabwe či v Ghaně a byl oheň na střeše. Bývalého šampiona, který si vždy zakládal na své drsnosti, totiž vtip pořádně rozzlobil: "Je to lež a ještě k tomu neskutečně stupidní," nechal se slyšet.



Africká média se v tomto případě nechala napálit skutečně snadno. Originální zpráva totiž přinesla několik fiktivních Tysonových citací, jejichž obsah k boxerovi, který v dobách svého řádění v ringu získal přezdívku "bestie", moc neseděl.


"Některým lidem se může zdát zvláštní, že jsem nyní žena," prozradil prý Tyson novinářům a pokračoval: "Ale ani když jsem byl na vrcholu kariéry, v době, kdy jsem byl považován za nejlepšího boxera na světě, jsem neztratil kontakt s ženskou stránkou své osobnosti a vždy jsem si byl jistý, že jednoho dne budu mít prsa a vagínu."

Vedle tohoto vyznání měl šestačtyřicetiletý Američan údajně oznámit i to, že si křestní jméno mění na Michelle.

Sám Tyson, který se v současnosti soustředí především na charitativní činnost, nebyl přehmatem afrických novinářů pobaven. "Jsem pořád muž, jsem si zcela jistý svou mužností a rozhodně nemám v úmyslu stát se ženou," ohradil se v oficiálním prohlášení.

"Minulou sobotu jsem byl na zápasu Pacquiao-Marquez a každý rozumný člověk může potvrdit, že jsem vypadal jako muž," dodal na důkaz svého tvrzení.

Mike Tyson stále budí pozornost kdekoliv se objeví
Mike Tyson stále budí pozornost kdekoliv se objeví

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud