iSport.cz
8. dubna 2015 • 11:55

Jsem SEXY a vím o tom! Štybar se pochlubil fotkou bez zubů

Autor: iSport.cz, Ilona Kolářová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hlavně s humorem! Takové heslo razí český cyklista Zdeněk Štybar, kterého při jarním startu sezony postihlo několik nepříjemností. Cyklokrosový šampion, který se už naplno etabloval i na silnici, se tím ovšem nenechal rozházet.



Štybar si letos připsal triumf na toskánské klasice Strade Bianche, další tradiční závod Tirreno-Adriatico ovšem kvůli nepřízni počasí vzdal. Smůlu měl i ve slavném závodě Milán – San Remo, kde se zamotal do hromadného karambolu pár kilometrů před cílem.

A problémy se mu nevyhnuly ani v zápolení Kolem Flander. Závod sice označil za jeden z nejhezčích v sezoně, ale dokončil ho bez předních zubů. Na dlážděných cestách po belgickém venkově se mu totiž uvolnil můstek, který si musel vyndat.

Zdeněk Štybar si z problémů se zuby moc nedělá, u téhle fotky se dost bavil...
Zdeněk Štybar si z problémů se zuby moc nedělá, u téhle fotky se dost bavil...

Štybar si své vlastní přední zuby vyrazil loni, při pádu v závodě Eneco Tour přišel hned o pět z nich. Dostal implantáty s tím, že definitivní podoby svého chrupu by se měl dočkat až po závodě Paříž - Roubaix, jenž startuje o tomto víkendu.

„Je těžké říci, jak to ovlivnilo můj výkon, ale není nic příjemného řešit něco takového v tak velkém závodě. Dost mě to rušilo a moc jsem nevěděl, co mám dělat,“ popisoval své neobvyklé potíže.

„Přišlo to před druhým Kwaremontem (klíčové stoupání, které cyklisté absolvovali v závodě třikrát). Protože to je můstek, začal se hýbat, tak jsem si ho sám vyndal,“ prozradil Štybar, jak celou věc vyřešil.

„Samozřejmě není nejlepší pocit jet bez zubů, ale jinak jsem se cítil docela dobře,“ dodal k závodu, ve kterém nakonec dospurtoval jako devátý. Po závodě tak musel opět k zubaři.

„Vypadá to, že na Paříž – Roubaix (jede se tento víkend) bude všechno v pohodě. Ale zatraceně, co všechno může způsobit jedna nehoda v půlce srpna,“ napsal si na Twitter. A na Instagram pak poslal fotku, kde vtipně pózuje bez zubů, a doprovodil ji komentářem: „Jsem sexy a vím o tom!“

I'm sexy and I know it:)

Fotka zveřejněná uživatelem Zdenek Stybar (@stybarzdenek),Dub 7, 2015 v 1:03 PDT

A takhle vypadá Zdeněk Štybar aktuálně po návštěvě zubaře...

Night shift by dentist, race kit, sunny day and I'm feeling 40years younger:) #scheldeprijs

Fotka zveřejněná uživatelem Zdenek Stybar (@stybarzdenek),Dub 8, 2015 v 2:38 PDT

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud