20. října 2010 • 10:13

Armstrong má po rakovině varlat už páté dítě

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americký cyklista Lance Armstrong (39) je asi nejen skvělý sportovec, ale i plodný muž. Sedminásobný vítěz Tour de France se totiž stal již popáté otcem. Dceru Olivii Marii mu porodila jeho přítelkyně Anna Hansenová (28).



Cyklista už se stačil pochlubit i na internetovém portálu Twitter, kam napsal, jak je jeho nejnovější přírůstek do rodiny krásný a že má přezdívku Cinco.

Na Twitter ostatně Lance psal poznámky o průběhu těhotenství své přítelkyně už od května. Asi se na pátého potomka velmi těšil.

Děti ze zkumavky

Armstrong s Hansen už mají společného syna Maxe (1). Cyklista ještě předtím zplodil se svou bývalou manželkou Kristen syna Luka (11) a devítiměsíční dvojčata Isabelle Rose a Grace Elizabeth.

Lance Armstrong na trati 16. etapy Tour de France
Lance Armstrong na trati 16. etapy Tour de France

Úžasné je, že se všechny děti z bývalého manželství narodily ze vzorku spermatu, který si nechal zmrazit poté, co u něj lékaři v roce 1996 diagnostikovali rakovinu varlat. Olivia už je ale druhým potomkem, které počal běžnou cestou.

Výhra nad nemocí

S Annou Lance randí od roku 2008, kdy se seznámili v rámci jedné charity. Narození syna Maxe vzal sportovec jako znamení a začal zase jezdit na kole. A to se předtím ani nevědělo, jestli přežije zákeřnou rakovinu.

Armstrong už měl dokonce metastázi na plicích a v mozku, ale jak je vidět i z jeho sportovních úspěchů, slavný závodník se jen tak nevzdává.

Chemoterapie zvládl, nad nemocí vyhrál a je zase zdravý. Teď si může naplno užívat všech dětí, které si nadrobil.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud