16. března 2013 • 09:54

Spojené státy končí, dál jde Portoriko

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas o všechno sehrálo Portoriko se Spojenými státy. Karty byly rozdány jasně – vítěz pokračuje a stále živí naději na výhru v turnaji, poražený končí. Lehká výhoda měla být na straně USA v podobě domácího prostředí a vítězství ve vzájemném zápase v předchozím průběhu této skupiny.



První a na dlouhou dobu poslední bod zápasu získalo Portoriko hned v úvodu. Po singlech Pagana a Moliny odpálil další singl Mike Aviles, kterým poslal ze 2. mety Pagana domů. Dalších pět směn se pálkaři ani na jedné straně neprosadili, na metu se dostaly pouze 4. Vše prolomili portoričtí hráči na začátku 6. směny. I přes střídání nadhozu naplnili postupně po metě zdarma, singlu a další metě zdarma na dva auty všechny mety. Bohužel pro USA přišla další meta zdarma a tím i bod pro Portoriko. Další bodový zisk následoval vzápětí. Andy Gonzales odpálil dlouhý dvoumetový odpal do levého pole, z něhož profitovali Aviles a Rios. Další střídání na americkém kopci nátlak Portorika zastavilo. USA se prosadily až po vystřídání nadhazovače Nelsona Figueroa v dohrávce 7. hry. Trojmetovým odpalem se předvedl Mauer, který pak bodoval díky singlu Stantona. Další snížení přinesl následující inning. Singly pálili Rollins a Phillips, double a jedno RBI si připsal Ryan Braun. Portoriko třikrát vystřídalo nadhoz, ale většinou mu to přineslo pouze metu zdarma pro USA. Jedna z nich na plné mety znamenala třetí bod a snížení na 3:4. V 9.inningu už zádný z týmů nebodoval. USA se ani nedostaly na mety a vše ukončil vysoký odpal Rollinse do středního pole, se kterým si Angel Pagan hravě poradil. 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

R

H

E

Portoriko

1

0

0

0

0

3

0

0

0

4

9

1

USA

0

0

0

0

0

0

1

2

0

3

8

0

                         

W - Figueroa

   

L - Vogelsong

           

 

Portoriko jde dále, čeká ho zápas o první místo v semifinálové skupině F s Dominikánskou republikou o to, kdo půjde na Japonsko a kdo bude hrát s Nizozemskem.

 

Finálová skupina startuje již v neděli v San Franciscu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud