12. září 2013 • 22:41

Finálová baseballová bitva pokračuje

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Seriál jménem finále baseballové Extraligy pokračuje o víkendu 3. a 4. dílem. A protože se nejedná o seriál tzv. nekonečný, můžeme již v neděli znát nového mistra ČR. 



Premiérové finálové setkání Draků Brno s Kotlářkou Praha je prozatím nerozhodné. Pražanům se podařilo ve druhém brněnském zápase na pálce pořádně zatlačit a mohou tak na domácím hřišti bojovat o celkové vítězství. 

Rozhodovat budou určitě nadhazovači, uvidíme, které ze svých oveček manažeři obou týmů nasadí a jakou zvolí v jejich nominaci a rotaci taktiku. Tři výhry z play-off má na svém kontě Jason Daniels z Kotlářky, dvě potom Zachary Samuels z Draků. Zachary vyházel sobotní dračí finálovou výhru, Jason tu kotlářskou nedělní. Postaví se v dalším průběhu finále proti sobě? 

Nejlepším pálkařem play-off je Arnošt Dubový s BA.500, další Drak Tomáš Polanský je třetí s BA.429 a kotlářský Petr Baroch těsně čtvrtý s BA .423. Všichni tři odehráli shodně 6 zápasů. Arnošt potvrzuje formu i v sérii s Kotlářkou – BA .500, za Kotlářku se daří Charlesi Magedanzovi s BA .571. Dosud jediný homerun finále odpálil ve druhém zápase Martin Schneider. Ani jedna obrana nebyla v dosavadních utkáních 100% - Brňané zaznamenali 1 chybu, Pražané 2. Ve vzájemných zápasech v tomto roce pak Draci 13 a Kotlářka 9. 

Martin Schneider, autor dosud jediného finálového homerunuFoto www.regionycr.cz

Obě utkání začínají v areálu Na Markétě ve 14:00 hod. a doufejme, že počasí bude alespoň trochu příznivé, i když předpovědi tak optimistické nejsou. Sobotní duel rozhodují František Přibyl, Rostislav Vedlich a Vladimír Richter, nedělní pak David Kulhánek, Vladimír Richter a Rostislav Vedlich. 

Letošního vítěze bude nejpozději v neděli znát i Českomoravská liga. Finálová série mezi Sokolem Hluboká a Hrochy Brno B začíná dvěma zápasy v sobotu ve 13:00 a 16:00 hod. na Hluboké. A protože se hraje pouze na dvě výhry, může být již v sobotu vše jasné. Pokud ne, stěhují se hráči na neděli od 13:00 hod. do Zamilovaného hájku v Brně. Uvidíme, zda rozhodne stabilní celoroční forma hlubockých nebo dobré hroší výkony v play-off. Každopádně zisk trofeje pro Hlubokou by jistě byl pěkným svatebním darem pro jejich nadhazovače Davida Šťastného. Letošní bilanci vzájemných utkání mají soupeři nerozhodnou, Hroši ale mají v nohách více utkání v play-off. O svou účast ve finále museli svést tuhý boj s Třebíči, kdežto Hlubočtí postoupili relativně hladce přes Eagles B.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud