31. července 2019 • 15:20

Neskutečné maso. Vypjatý duel MLB završila bitka obou týmů

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla vřava. Baseball je za normálních okolností prakticky bezkontaktní sport. Jinak tomu ale bylo v zápase mezi Cincinnati Reds a Pittsburgh Pirates (4:11). Zápasy těchto dvou mužstev bývají plné emocí. To se potvrdilo i v úterní bitvě, kdy se na konci deváté směny  strhla mezi oběma celky pořádná rvačka.



Bitka vypukla v deváté směně. Nadhazovač Cincinnati Reds Amir Garrett se z místa pro nadhoz rozeběhl k lavičce hostujícího celku a vrhl se pěstmi po hráčích soupeře.

Jeho reakce a šarvátka byly ale jen vyvrcholením napětí, které provázelo celé utkání. Už v sedmé směně byly oba týmy napomenuty poté, co Keone Kela hodil rychlý míč na hlavu soupeře Dereka Dietricha. Hned v osmé směně byl z lavičky vykázán manažer Reds David Bell kvůli hádkám s rozhodčími. Devátá směna pak dala všemu korunu.

„Nemůžu říct, co přesně se stalo. Byl jsem naštvaný, opravdu nešlo o baseball, ale o ochranu mých spoluhráčů a našeho kamarádství. Přijmu jakýkoliv trest. Omlouvám se za své činy. Není ale správné na někoho házet míček tak, abyste mu ublížili. Když držíte v ruce pálku, jste proti podobným nadhozům bezbranný,“ uvedl po zápase Garrett, který byl na startu potyčky.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud