13. října 2012 • 19:45

Nightwork zazpívali legendě: Hodně štěstí, strýčku Váňo!

Autor: bko, bke,
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně netradiční gratulanty měl Josef Váňa po dojezdu Velké pardubické, ve které nedokázal přidat své deváté vítězství a nakonec dojel třetí. Legendární žokej, který za týden oslaví neuvěřitelné šedesáté narozeniny, si vyslechl písničku "Happy birthday" v podání skupiny Nightwork, ke které se přidal třeba i Ondřej Havelka.



"Ani nevím, jak to vzniklo, protože jsem tu ani neměl dneska být. Byla to spontánní akce, asi ji vymysleli tvůrci filmu o Josefu Váňovi. Byla to pro mě čest," nechal se v České televizi slyšet frontman Nightwork Vojtěch Dyk.

Vojta Dyk s Nightwork či Ondřejem Havelkou zapěli poraženému Josefu Váňovi přání k narozeninám
Video se připravuje ...

"Od dětství znám pana Váňu, protože jsem vždycky sledoval Velkou pardubickou. Vždycky jsem ho uznával, ale teď ho uznávám ještě víc," dodával populární zpěvák a herec.

Ten se také nadcházejícího oslavence Váni ptal, jestli se postaví na start legendárního dostihu i příští rok: "Tak příště, pane Váňo?"

Stále "pouze" osminásobný vítěz Velké pardubické se jen dojatě zasmál, ale neodpověděl. Ve hře je podle něho příliš mnoho faktorů, které mohou jeho další pokus o přidání případného devátého triumfu ovlivnit...

"V tuhle chvíli fakt nevím, nejdřív si musím někde v teple odpočinout. Tady je zima jak prase," prohlásil po dostihu se svým typickým svérázným slovníkem.

Josef Váňa finišoval marně, na Jan Faltejska s Orphee des Blins neměl
Josef Váňa finišoval marně, na Jan Faltejska s Orphee des Blins neměl

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud