Marek Stodůlka
7. listopadu 2019 • 13:31

Muradov zná dalšího soupeře v UFC. Střetne se s ostříleným veteránem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příprava začíná! Populární bojovník Machmud Muradov zná datum příštího souboje v UFC. Uzbecký bijec se představí 7. prosince ve Washingtonu. Soupeřem mu bude Američan Trevor Smith. Veterán, který v nejslavnější lize planety odzápasil už jedenáct duelů. „Jsem rád, že můžu být zase v akci. Zápas za zápasem, jdu za další výhrou,“ prohlašuje Muradov sebevědomě.



Od vítězné premiéry Machmuda Muradova v UFC uplynulo teprve pár týdnů. Uzbek už se však musí opět pustit do plné přípravy. Za měsíc se totiž utká ve Washingtonu se zkušeným Trevorem Smithem.

První duel Muradova ve věhlasné organizaci nabídl divákům tvrdou přestřelku. Teď si však bude muset úspěšný debutant dávat pozor hlavně na zemi. Smith si totiž z patnácti vítězství hned devět připsal formou submise.

Vítězný Machmud Muradov s vlajkou Uzbekistánu
Vítězný Machmud Muradov s vlajkou Uzbekistánu

Osmatřicetiletý Američan se pokusí překazit Muradovovu šňůru dvanácti vítězství. Uzbecký bojovník však o něčem podobném nechce ani slyšet. „Jsem rád, že můžu být zase v akci. Zápas za zápasem, jdu za další výhrou,“ proklamuje první uzbecký bijec v UFC, který tento souboj přijal na poslední chvíli, jelikož se Smithovi zranil soupeř.

Právě z tohoto důvodu se duel uskuteční ve střední divizi. Muradov by měl totiž málo času na shazování do velterové váhy, v níž chce v budoucnu zápasit.

Dejte mi soupeře každých 50 dní! Hlásí Muradov a prozradil nejbližší program
Video se připravuje ...

Kraus hostil Muradova: S rváči si rozumím. Nebojí se, jak budou vypadat
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud