Marek Stodůlka
28. listopadu 2019 • 22:33

Comeback roku! McGregor se vrací do klece, v lednu vyzve rekordmana

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Král je zpět! Touto hláškou začal nejznámější MMA bojovník planety Conor McGregor pozápasový rozhovor, když v srpnu roku 2016 porazil Američana Nata Diaze. Od té doby se v kleci objevil už jen dvakrát. Teď může hvězdný Ir použít podobný výkřik znovu, 18. ledna se v rámci turnaje UFC 246 postaví v Las Vegas proti Donaldovi Cerronemu. S informací přišel americký web ESPN.



Žádný zápasník nevzbuzuje takový rozruch jako právě bouřlivák z Irska. Od posledního souboje Conora McGregora uběhlo něco málo přes rok, když jej v říjnu loňského roku uškrtil Rus Chabib Nurmagomedov. Od té doby se vyrojilo desítky spekulací, s kým a kdy by se největší hvězda MMA mohla utkat. Teď už je ale vše oficiální. Conor je zpět!

Soupeřem slavného Ira bude veterán Donald „Kovboj“ Cerrone. Američan s uctivou bilancí. 50 zápasů, 36 vítězství, nejvíc výher a také nejvíc ukončení před limitem v historii UFC, to jsou opravdu ohromné statistiky.

Souboj bude hlavním tahákem lednového turnaje v Las Vegas, jenž se uskuteční 18. ledna. Jelikož Conorovo jméno opravdu táhne, očekává se opět velký zájem fanoušků. Přeci jen čtyři nejsledovanější MMA turnaje ukončoval právě bouřlivý Ir.

MMA bojovník Conor McGregor se chystá vrátit do klece
MMA bojovník Conor McGregor se chystá vrátit do klece

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud