18. ledna 2020 • 17:42

Souboj McGregor vs. Cerrone je tu! Kde sledovat hlavní kartu UFC 246?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Conor McGregor zpět na scéně! Vrcholem UFC 246 v Las Vegas bude jeho souboj s Donaldem Cerronem. Irský bojovník se v kleci objeví poprvé od října 2018, kdy padl s Khabibem Nurmagomedovem. Na jaře 2019 pak oznámil odchod do důchodu, aby se nyní po více než patnácti měsících opět vrátil do klece. Kde sledovat hlavní kartu UFC 246?



Pokud si návrat irského šampiona budete chtít vychutnat živě, musíte si přivstat. Kvůli časovému posunu se na nejsledovanější zápas hlavní karty UFC 246 dostane v neděli brzy ráno kolem 5:30.

UFC 246 však není jen souboj McGregor vs. Cerrone. Na hlavní kartě, jejíž program začne ve 4:00 středoevropského času, najdeme i Alexeje Olejnika, přemožitele Viktora Pešty z roku 2017 nebo bývalou světovou šampionku v kickboxu a UFC Holly Holmovou.

Kde sledovat souboj McGregora s Cowboyem?

Českým fanouškům celou hlavní kartu UFC 246 nabídne v přímém přenosu od 3:30 Nova Sport 2. Pokud tento kanál nenaladíte, můžete využít denního balíčku Digi TV za 79 Kč.

Pokud si chcete užít všechny zápasy večera včetně Early Prelims a Prelims, můžete si na dnešní večer zaplatit UFC Fight Pass v režimu pay-per-view.

Hlavní karta UFC 246

Zápas Váhová kategorie
Conor McGregor - Donald Cerrone Welterweight
Holly Holmová - Raquel Penningtonová Bantamweight
Alexej Olejnik - Maurice Greene Heavyweight
Brian Kelleher - Ode Osbourne Bantamweight
Anthony Pettis - Diego Ferreira Lightweight

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud