7. března 2020 • 20:45

Las Vegas uvidí bitvu Adesanya vs. Romero. Kdy a kde sledovat UFC 248?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neuvěřitelných dvanáct let. Takový je věkový rozdíl účastníků hlavní bitvy galavečera UFC 248 v Las Vegas. Neporažený Adesanya vyzve čtyřicátníka Yoela Romeru, který má ve sbírce i olympijskou medaili ze Sydney 2020. Nenechte si kromě titulového souboje těchto dvou ranařů ujít celou hlavní kartu UFC 248. Začíná kolem 4:00 a živě vysílá Nova Sport 2.



V průběhu galavečera se představí i bývalá polská šampionka UFC Joanna Jedrzejczyková, která vyzve v titulovém souboji slámové váhy aktuální držitelku pásu Weili Zhangovou.

V programu mimo hlavní kartu zaujme jméno Sean O’Malley, který MMA scénu baví svým atraktivním stylem. Do oktagonu se vrací po dvou letech. Svoji premiéru v UFC „Sugar“ zvládl i se zlomenou nohou.

Kde sledovat UFC 248 v TV?

Českým fanouškům celou hlavní kartu UFC 248 nabídne v přímém přenosu od 4:00 Nova Sport 2. Pokud tento kanál nenaladíte, můžete využít denního balíčku Digi TV za 79 Kč.

Kdybyste si chtěli užít všechny zápasy večera včetně Early Prelims a Prelims, můžete si zaplatit UFC Fight Pass v režimu pay-per-view.

Hlavní karta UFC 248

Zápas Váhová kategorie
Israel Adesanya - Yoel Romero Middleweight
Weili Zhangová - Joanna Jedrzejczyková Strawweight
Beneil Dariush - Drakkar Klose Heavyweight
Neil Magny - Li Jingliang Welterweight
Alex Oliveira - Max Griffin Welterweight

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud