Ondřej Němec
11. února 2021 • 20:39

Procházka zná nový termín zápasu. Kdy ho čeká bitva s Reyesem?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tady! Jiří Procházka už zná nové datum duelu s Dominickem Reysem. Český samuraj se s americkým ranařem nakonec střetne 1. května, a navíc půjde o hlavní zápas večera akce UFC Fight Night. Vítězství by bojovníka z Hostěradic výrazně přiblížilo vysněné titulové bitvě. 



Původně měl Jiří Procházka nastoupit v rámci hlavního střetu turnaje UFC Fight Night 186 v Las Vegas 27. února. Dominick Reyes, americký soupeř, se ale zranil. Proto se hledal nový termín. Hotovo. K velmi zajímavému souboji nakonec dojde 1. května. A opět půjde o hlavní bitvu v rámci celého galavečera.

Podle nedávných slov Procházkova trenéra Martina Karaivanova má český bijec v současnosti skvělou formu. Údajně společně vypilovali určité nedostatky a přichystali taktiku, která by měla sedět proti Reyesovým schopnostem. „Od posledního zápasu vidíme velký posun. Téměř jsme odstranili všechny slabiny, na které se mohl v přípravě soupeř zaměřovat,“ řekl kouč.

Procházka v polotěžké divizi UFC aktuálně zaujímá 5. pozici, Reyes je na místě třetím. Vítězství nad tvrdým Američanem by tak českého válečníka velmi přiblížilo vysněné titulové bitvě. Aktuálním majitelem šampionského pásu je polský bojovník Jan Blachowicz.

Procházkův tým nechal pro nový termín vytvořit i speciální video-upoutávku.

Jiří Procházka zná nový termín zápasu s Reyesem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud