Ondřej Němec
11. července 2022 • 10:30

Procházka vyzval Teixeiru na odvetu! Dokážu, proč jsem šampion, hlásí

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je rozhodnuto! Jiří Procházka oznámil, s kým bude mít další zápas a první obhajobu pozice šampiona UFC. Soupeřem mu bude znovu dvaačtyřicetiletý Brazilec Glover Teixeira, jehož český bojovník připravil o titul polotěžké váhy v mimořádně napínavé bitvě 12. června. „A já vám ukážu, proč jsem šampion. Čistě, rozhodně,“ vzkázal český samuraj v příspěvku na sociálních sítích.



Od chvíle, kdy v Singapuru ukořistil titul šampiona UFC, zajímalo mnoho fanoušků, s kým bude mít Jiří Procházka další zápas. Teď už je to jasné. Utká se znovu s Gloverem Teixeirou, který byl králem polotěžké divize, než ho bojovník z Moravy o pás šampiona připravil v mimořádně vyrovnané bitvě.

I přesto, že Procházka vyhrál suverénním způsobem, kdy Brazilce donutil k odklepání 28 vteřin před koncem, nebyl se svým výkonem spokojen, což sdělil hned po výhře. Teď chce udělat reparát.

„Ahoj všichni, přeju vám skvělý den. Rozhodl jsem se pro další zápas a chci v příštím souboji Glovera,“ vzkázal český šampion na sociálních sítích. „Ne proto, že to bude další veliký zápas, ale z jediného důvodu, můj výkon v prvním střetu byl špatný. A já vám ukážu, proč jsem šampion. Čistě, rozhodně. A myslím, že si to Glover zaslouží. Takže tady je nabídka. Dokážu vám, proč jsem šampion.“

UFC zápas ještě oficiálně nepotvrdilo, není tak znám ani případný termín střetu. Pokud ale k souboji dojde, a podle informací deníku Sport tomu vše nasvědčuje, bude se rozhodně jednat o další mimořádný střet. Oba bojovníci už ozkoušeli navzájem své kvality a bude tak rozhodující, jak se na další zápas připraví, v čem se poučí.

Procházka vs. Teixeira: Historický okamžik - vyhlášení českého šampiona
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální události
Články odjinud