3. října 2022 • 20:05

Zuckerberg na UFC. Velké manévry, uzavřená hala a manželka v šoku

Autor: cze
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nevstupujte, uzavřená společnost. Víkendový turnaj UFC v Las Vegas se stal soukromou záležitostí jednoho z nejbohatších mužů planety. Mark Zuckerberg a jeho nejbližší sledovali dění z první řady, zatímco veřejnost měla tentokrát smůlu. Běžní diváci se totiž na turnaj nedostali, zlobí se i zámořská média, kterým UFC účast na akci rovněž zatrhla. „Vím, že si pronajal celou halu,“ pronesla na adresu zakladatele Facebooku účastnice hlavního zápasu Mackenzie Dernová.   



Prezident nejslavnější bojové organizace Dana White slova devětadvacetileté Američanky, která svůj duel prohrála na body, záhy dementoval. „Nepronajal si UFC Apex. To je úplná blbost,“ napsal na Twitteru.

Pravdou nicméně zůstává, že s návštěvou Zuckerberga na turnaji se pojily velké manévry. Do haly se dostali pouze vybraní jedinci, kromě televizní stanice ESPN, oficiálního vysílatele UFC turnajů, měla smůlu také média. Novináři se zúčastnili pouze předzápasových tiskových konferencí a vážení bojovníků.

Fanoušci si našli zábavu alespoň na sociálních sítích, kde přistál příspěvek s vyděšenou reakcí Zuckerbergovy manželky. Ta byla z přímé konfrontace s MMA zápasy evidentně v šoku, při tvrdších úderech raději odvracela zrak.

K návštěvě osmého nejbohatšího muže planety se vychytrale postavil Ilir Latifi, jeden z vítězů. „Chtěl bych zažádat UFC o bonus za výkon večera. Vím, že je tu i Mark z Facebooku. Taky bys mohl něco přihodit, pomoz nám,“ žadonil švédský bojovník.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud