11. října 2022 • 21:25

Druhá Češka v UFC! Bledá podepsala smlouvu: Nemůžu uvěřit, že se to stalo

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

MMA bojovnice Tereza Bledá podepsala smlouvu se světovou organizací UFC a stane se po Lucii Pudilové druhou Češkou, která se v elitní společnosti představí. Dvacetiletá bojovnice také zná termín své premiéry a jméno první soupeřky, to ale musí oficiálně oznámit UFC.



Bledá usilovala o smlouvu na začátku září v televizní show Dana White's Contender Series, ale přestože porazila Nayaru Maiaovou z Brazílie jasně na body, šéf organizace se rozhodl jí kontrakt nenabídnout. Dnes na sociálních sítích oznámila, že smlouvu přece jen podepsala.

„Naprosto skvělá zpráva. Nemůžu uvěřit, že se to stalo. Když se sny stávají skutečností...,“ napsala Bledá na facebooku. „Je to tak, Tereza má smlouvu s UFC. Podepsala kontrakt na čtyři zápasy. Známe datum zápasu i soupeřku, ale tady čekáme na oznámení od UFC,“ uvedl trenér André Reinders pro web kaocko.cz.

Bledá je vycházející hvězdou české scény MMA. Loni v prosinci se stala první ženskou šampionkou domácí organizace Oktagon. Vyhrála všech šest zápasů, které ve smíšeném bojovém umění absolvovala. V UFC bude čtvrtým českým zástupcem vedle Pudilové, šampiona polotěžké váhové kategorie Jiřího Procházky a Davida Dvořáka.

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální události
Články odjinud