11. října 2017 • 15:00

Hvězdy české MMA se chystají do Pardubic. Představí se Kincl a Petrášek

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdné souboje. Největší hvězdy české MMA scény se utkají v sobotu 21. října v pardubické Tipsport aréně. Tam se uskuteční již pátý galavečer organizace XFN a i nyní nabídne nabitou soupisku. Své bojové schopnosti předvedou hvězdy jako je Patrik Kincl či Miloš Petrášek. Přímý přenos startuje na O2 TV Sport v sobotu od 19.00 hodin.



Divácky velmi očekávaným soubojem bude především návrat Patrika Kincla z přední světové organizace ACB, kde se blýskl vítěznou sérii. Pod hlavičkou organizace XFN nastoupí proti Franouzovi s marockou krví Mohamedu Sayahovi, který v létě na galavečeru Oktagon 3 zničil slovenskou hvězdičku Gábora Borárose. Před svým soupeřem Patrik Kincl neskrývá zdravý respekt. „Soupeře registruji již od roku 2014 kdy svedl velice vyrovnanou bitvu s tehdejší slovenskou jedničkou Matušem Lainczem, kde nakonec velmi těsně prohrál na body. Viděl jsem i jeho zápas proti Gáboru Borárosovi, kterého přejel. Je to velice nepříjemný soupeř, kterého nesmím podcenit a musím si prosadit svůj styl boje, jinak bude mít Sayah navrch,“ říká Kincl.

XFN 5 v Pardubicích bude také večerem velkých návratů. Po zranění se znovu představí divákům hvězda české těžké váhy Miloš “Meloun” Petrášek. „Věřím, že se vrátím na vítěznou vlnu a aby se to povedlo, tak musím předvést parádní výkon a diváky dostat ze sedadel. Už teď slibuju všem, co přijdou, že nebudou litovat,“ tvrdí odhodlaně populární Meloun.

Nejlepší tuzemské střední váze v Muay Thai Matoušovi Kohoutovi se v oktagonu zalíbilo, a tak si svůj druhý zápas v MMA odbude také v Pardubicích na XFN 5.

Přímý přenos bude na stanici O2 TV Sport komentovat uznávaný trenér Marek Lončák a legendární MMA bojovník Pepa "Gorila" Král.

Miloš Petrášek se chystá na další zápas
Miloš Petrášek se chystá na další zápas

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud