24. prosince 2017 • 10:30

Místo panáků rozdává K.O. Hvězda reality show je v MMA neporažena

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Popularita MMA raketově roste, z bojovníků jsou čím dál větší hvězdy, ty největší už za sebou mají i role ve filmech či televizních seriálech. Jak to ale dopadá, když se někdo vydá opačnou cestou, tedy nejprve zazáří na obrazovkách a pak teprve vstoupí do oktagonu? V případě britského bojovníka Aarona Chalmerse překvapivě dobře. Hvězda populární reality show Geordie Shore zůstává v osmistěnné kleci neporažena.



Dekadentní party a nezávazný sex, to jsou hlavní motivy Geordie Shore, reality show, která ve Velké Británii běží od roku 2011. Aaron Chalmers, 30letý rodák přímo z Newcastlu, kde se celá sláva odehrává, si život spojený s bláznivým pořadem užívá od roku 2014, nespokojil se ale s tím, aby se z něj stala oběť mondénních večírků.

"Hodně jsem pil, jedl ve fast foodech, spal se spoustou žen. Nestydím se za to, byla to prostě součást mého života," sdělil Chalmers reportérům televizní stanice BB. "Někdy na konci minulého roku jsem zjistil, že už mám z toho hrozného jídla a alkoholu docela pivní pupek. Tehdy jsem začal s bojem."

Bývalý pracovník na ropné plošině znovuobjevil svou lásku pro bojové sporty. Dříve trénoval muay thai, loni se po hlavě pustil do MMA. "Dělám to, protože mě to baví. Je mi vcelku jedno, jestli dostanu do tlamy, nebo si zlomím nohu, prostě je to zábava," prohlásil v reportáži.

Hned po něm sáhla velká britská organizace BAMMA. Fanoušky si ale na svou stranu moc nezískal. "Když jsem nastupoval k prvnímu boji v Birminghamu, měl jsem po pravé ruce nástupové rampy lidi, kteří jsou se mnou v Geordie Shore, ti mi fandili. A pak tam byly asi 4 tisíce lidí, co mě vybučely," vzpomněl s úsměvem.

Jestli čekáte, že se z Chalmerse stal jen dobře placený fackovací panák, jehož zápasy pomáhají dělat BAMMA reklamu, jste na omylu - třicetiletý bijec zůstává ve třech profesionálních zápasech neporažen. Všechny tři své soupeře navíc ukončil už v prvním kole - ten první mu vzdal, další dva Chalmers knokautoval.

Naposledy se v oktagonu představil 15. prosince, když před očima diváků ze svého rodného Newcastlu poslal k zemi Karla Donaldsona. Na ukončení mu stačilo 43 vteřin a pár přesně mířených ran pěstí. "Je to ten nejlepší pocit na světě. Za devět měsíců jsem ušel dlouhou cestu, na začátku na mě všichni bučeli, teď už mi pět tisíc lidí v aréně fandí," usmíval se potetovaný borec po třetím vítězství v řadě. A fanouškům dodal i trochu motivace: "Myslíte si, že byste MMA nezvládli? Podle mě to může dokázat každý."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud