Ondřej Němec
22. prosince 2017 • 15:41

Promotér XFN Kareš: Příliš vysoké honoráře zápasníků? Vtipná pomluva

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Organizaci XFN se podařila mimořádná věc. Ještě nikdy nemělo MMA v České republice takovou sledovanost jako při nedávném galavečeru XFN 6 v O2 Areně. Velikou zásluhu na tom má Petr Kareš, promotér a sám zápasník v kickboxu. A právě on byl dalším hostem pořadu Fight! V první části rozhovoru prozradil, co jeho tým chystá do budoucna, nebo jak jej jakožto promotéra ovlivňují zkušenosti, které má coby zápasník. 



Ač je sám kickboxerem, předpovídá Petr Kareš, promotér organizace XFN, největší úspěch do budoucna MMA. „Je to sport, kterému patří jednadvacáté století,“ tvrdí jasně. 

Pravdou je, že úspěch, jehož dosáhl galavečer XFN 6 v pražské O2 Areně mu dává za pravdu. Před samotným turnajem musela organizace několikrát navyšovat původně stanovenou kapacitu diváků, kterých na konec bylo přes sedm a půl tisíce. Nicméně O2 Arena dokáže pojmout mnohem větší publikum a organizace XFN toho hodlá do budoucna využít. 

Petr Kareš v pořadu Fight!: o platech zápasníků a možné odvetě Vémola vs. Ondruš
Video se připravuje ...

Jedná se o mnoha možných velkých soubojích. Jednou z variant je i odveta Karlos „Terminátor“ Vémola vs. Petr „Píno“ Ondruš. „Sledujte XFN a iSport a v brzké době budete mít možnost rozhodnout o souboji Vémola vs. Ondruš číslo dvě,“ slibuje úspěšný český promotér. 

Okolo velikého turnaje v O2 Areně a celkově kolem organizace XFN se spustil veliký rozruch. Krom chvály a obdivu se ale jednalo i kritiku a pomluvy. Jednou z nich například bylo, že X Fight Nights dává zápasníkům příliš vysoké honoráře.

„Super vtipná pomluva,“ reagoval na tato slova Kareš. „I když si vezmete ty nejlépe placené zápasníky XFN a jejich honorář vydělíte počtem měsíců, během kterých se museli na zápas připravovat, tak pravděpodobně nedojdete ani k průměrné měsíční mzdě v České republice.“

XFN v PardubicíchFoto XFN

CELÝ FIGHT Vémoly a Ondruše: Terminátor uškrtil svého soupeře na konci prvního kola
Video se připravuje ...

Rytmus, Hudler, Marpo. Kdo si nenechal ujít svátek MMA?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud