8. února 2018 • 17:24

Muradov a Mayweather? Zajeli jsme i do Vegas, přiznal český Uzbek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Makhmud Muradov udělal ohromný krok kupředu. Uzbecký bijec, kterému je Česká republika druhým domovem, se stal prvním MMA bojovníkem v The Money Teamu. Tedy ve skupině borců, které šéfuje neporažený boxer a miliardář Floyd Mayweather. Populární zápasník nesobecky říká, že za jeho velkým kariérním posunem je práce celého týmu kolem něj, ne jen jeho samotného.



Muradov se s Mayweatherem seznámil loni, když hvězdný boxer přiletěl do Prahy na galavečer profesionálního boxu. Dorazil tedy ze Spojených států až na afterparty, na osudové setkání to ale stačilo. Uzbecký ranař od té doby několikrát navštívil domov americké hvězdy, podívali se spolu i do Las Vegas. 

Svěřenec Monster MMA gymu Petra "Monstra" Knížete věří, že spolupráce s Floydem Mayweatherem mu pomůže hlavně sportovně. O zviditelnění, které by teoreticky mohlo přinést zajímavější částky na jeho účet, mu tolik nejde. Koneckonců, sám ani není moc aktivní na sociálních sítích.

"Moc toho netočím, nic nedávám na internet. Jde o osobní život, ani on by určitě neměl rád, kdyby kolem něj pořád běhali lidi a všechno nahrávali na internet," usmívá se Muradov.

Muradov: Spolupráce s Mayweatherem mě má posunout výš, nechci se na něm zviditelnit
Video se připravuje ...

Osmadvacetiletý bijec s přezdívkou "Mach" si vyzkoušel i místo, ve kterém Mayweatherův Money Team trénuje. "Je to tam o trochu větší. Nemají tam nic moc navíc, ale všichni makají. Přijdete, a vidíte, jak třicet lidí najednou bouchá do pytlů, tak tam nemůžete jen sedět," řekl na konto tréninkového centra TMT.

Muradov prozradil i několik plánů svého nového šéfa. Ten prý hovoří s prestižní MMA organizací UFC, pod jejíž hlavičkou chce uspořádat boxerský turnaj. Právě do UFC by se osmadvacetiletý Makhmud rád dostal, předtím musí ale zvládnout jiné povinnosti.

Už na začátku března jej čeká akce XFN 8 v Pardubicích.

Vstupenky na XFN 8 v Pardubicích ZDE >>>  

Floyd Mayweather a Makhmud Muradov s pásem šampiona XFN
Floyd Mayweather a Makhmud Muradov s pásem šampiona XFN

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud