Ondřej Němec
16. července 2018 • 16:21

Bijec Petrášek vs. zkušený Brazilec: půjdou do sebe na štvanickém centrkurtu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo tenisových raket budou rozhodovat pěsti. Centrkurt na Štvanici se z místa, kde se většinou odehrávají souboje tenistů, promění v koloseum, v němž budou poměřovat síly MMA bojovníci. 28. července se totiž na známém pražském ostrově bude konat akce Oktagon 7. Mezi nejočekávanější zápasy patří duel talentovaného Miloše Petráška, který se střetne se zkušeným Brazilcem.



Jednoznačně patří mezi veliké objevy českého MMA. Miloš „Meloun“ Petrášek má za sebou už mnoho tvrdých zápasů a o jeho kvalitách netřeba pochybovat. Další souboj jej čeká na akci Oktagon 7, která se uskuteční na pražské štvanici už 28. června. Původně měl zápasit s posledním vítězem televizní show Oktagon Výzva Samuelem „Pirátem“ Krištofičem, ten však souboj odřekl kvůli zranění, které nestihl doléčit. Jejich bitva se tak odkládá.

Pětadvacetiletý český bojovník však už zná jméno náhradního soupeře. Bude jím o deset let starší Willian „Cowboy“ Roberto Alves s kvalitní bilancí 13-6. Lze tak očekávat souboj mladé dravosti se zkušenostmi.

„Jsem rád, že ten zápas vzal,“ komentoval Petrášek jméno příštího rivala. „Děkuju, že mi promotéři dokázali sehnat soupeře, o jehož kvalitách nemůže pochybovat nikdo. Ani experti z gauče,“ řekl mladý zápasník s úsměvem.

MMA bojovník Miloš "Meloun" Petrášek
MMA bojovník Miloš "Meloun" Petrášek

Zkušený brazilský „Kovboj“ sice svůj poslední souboj minulý rok prohrál, ale došlo k tomu se vynikajícím českým zápasníkem Jiřím Procházkou, jenž je hvězdou prestižní japonské organizace Rizin.

„Dokázal čelit i skvělému bojovníkovi, jako je Jirka Procházka. Ještě jsem neměl možnost se Jiřiny zeptat, ale asi s ním o tom hodím řeč, aby mi poradil nějaký tríček,“ dodal Petrášek.

V rámci akce Oktagon 7 se mohou diváci těšit na celkem deset napínavých střetů. Hlavní duel bude o titul v těžké váze mezi obry Michalem Martínkem a Danielem Dittrichem.

Jeden z očekávaných soubojů na akci Oktagon 7 - Miloš Petrášek vs. Willian Roberto AlvesFoto Oktagon MMA

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud