15. července 2020 • 12:24

Végh gratuloval Procházkovi: Blázen a maniak! Udělá velkou kariéru

Autor: iSport.cz, pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítězství českého bojovníka Jiřího Procházky zarezonovalo českou i slovenskou scénou. Akci UFC 251 sledoval i vítěz Zápasu století Attila Végh, který "Denisu" uvítá jako hosta 12. září v Brně na své show Noc s legendou. „Byl to bruální výkon a nádherný zápas,“ okomentoval Čechův triumf zkušený slovenský bojovník.



Végh zůstal poctivě vzhůru do půl čtvrté do rána, kdy šel Procházka na řadu. „Trochu jsem se leknul, jak Jirka dostal v úvodu dva údery, ale s ním to vůbec nic neudělalo. Začal hrát svoji hru a dohrál ji až dokonce. Byl to bruální výkon a nádherný zápas. A strašně důležitý, protože porazil výborného bojovníka z TOP 10,“ okomentoval slovenský zápasník boj s Volkanem Oezdemirem.

„Nechci dělat chytrého, ale věřil jsem mu od začátku. Znal jsem sílu jeho soupeře, která je obrovská, ale vědel jsem, že Jirka má takový atypický styl, který je opravdu velmi nepříjemný pro jakéhokoliv bojovníka,“ prozradil bývalý světový šampion organizace Bellator.

Végh je velmi zvědavý na to, kdo se Procházkovi postaví příště. „Teď se mu opravdu otevřely ty správné dveře. Jsem přesvědčený, že Jirka se určitě probojuje k titulovému zápasu. Věřím mu a moc fandím,“ drží palce bojovník, který s Procházkou dříve trénoval a stále s ním zůstává v kontaktu.

Český zápasník MMA Jiří "Denisa" Procházka během návštěvy redakce Sportu
Český zápasník MMA Jiří "Denisa" Procházka během návštěvy redakce Sportu

Koneckonců hned po zápase mu poslal gratulaci. „Hned jsem mu napsal, že mu gratuluji, že je blázen a maniak. Ukazoval tam v prvním kole hlavu, ale přitom dobře věděl, co dělá, a pak předvedl tak brutální ukončení. Jsem na něj moc pyšný, v Brně se na něj na Noci s legendou moc těším,“ vyhlíží Végh.

Procházkovo drtivé K.O. považuje za největší úspěch Česka a Slovenska v UFC. „Jasně, že Mach (Muradov) má taky výhry a brutální K.O., což je super, ale Jirka nezvolil postupnou cestu. Šel rovnou do hluboké vody, kdy dostal na úvod raketu a ještě ji odpálil,“ tuší Végh, který „Denisovi“ prorokuje skvělou budoucnost. „Jirka udělá v UFC velkou kariéru, protože je strašně atraktivní. Jeho zápasy jsou všechny na knokaut, má atypický styl, to se jim bude líbit. Je to blázen a já jsem na něho hrdý,“ uzavřel.

Oba bojovníci se v září sejdou na jednom pódiu. Na akci Noc s legendou, která se odehraje 12. září. Vstupenky je možné koupit už nyní na www.ticketstream.cz/akce/noc-s-legendou-attila- vegh-134843

Procházka je po velkolepé premiéře v UFC zpátky v Praze
Video se připravuje ...

Procházka po návratu z vítězného debutu z UFC: rozbil si pro štěstí skleničku o hlavu
Video se připravuje ...

Karlos Vémola překvapil Jiřího Procházku v redakci deníku Sport
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud