28. listopadu 2010 • 16:37

Šéfa F1 Ecclestona přepadli: Všude byla krev!

Autor: Blesk Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má ohromnou podlitinu pod pravým okem a dalších pár šrámů. Přesto se Bernie Ecclestone (80), šéf formule 1, po středečním přepadení v centru Londýna v pátek vrátil zpět do své kanceláře a pracoval! „Jsem v pořádku,“ řekl anglickým novinářům.



Foto 

Ecclestona přepadli čtyři muži, když spolu s přítelkyní Fabianou Flosi (31) vystupovali z auta u londýnské budovy, kde sídlí vedení formule 1.

„Cítím bolesti. Musím říct, že jsem dostal pořádný nářez. Ti muži ani nic neřekli, prostě zaútočili. Neměl jsem čas se ani bát nebo nějak bránit. Když jsem ležel na zemi, ještě jsem slyšel, jak Fabiana křičí o pomoc. Pak mě jednou nebo dvakrát kopli do hlavy a já ztratil vědomí,“ popsal Ecclestone.

„Když jsem se probral, všude kolem byla krev z mé hlavy,“ dodal. Své si vytrpěla i jeho přítelkyně Fabiana.

„Sebrali jí náušnice. Mohla jim je během pár sekund jednoduše dát, ale oni jí je násilím strhli z uší. Byl to úplně nesmyslný a zbytečný útok. Kdyby mně řekli, abych obrátil kapsy, dal bych jim bez odporu všechno.“

Bernie Ecclestone se svou ženou
Bernie Ecclestone se svou ženou

Dvojice údajně přišla o šperky včetně hodinek a diamantových prstenů v hodnotě kolem 6 milionů korun. To však Ecclestone popřel.

„Ta částka je absolutní nesmysl. Sebrali nám hodinky a dalších pár cenností, ale nikdy u sebe nenosím moc peněz nebo drahé šperky,“ uvedl boss F1, jehož jmění je odhadováno na 60 miliard korun.

Navzdory svému bohatství ale jen málokdy využívá služeb ochranky. „Mám trochu víc peněz, ale nemyslím si, že bych měl být cílem banditů,“ tvrdí Ecclestone. Možná teď změní názor...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud