30. listopadu 2008 • 16:28

Schumacher: v motokárách horší než Barichello

Autor: čtk
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalí dlouholetí kolegové ze stáje Ferrari Michael Schumacher a Rubens Barrichello se opět potkali na závodní dráze a tentokrát byl rychlejší Brazilec. Při charitativním závodě motokár ve Florianopolisu porazil všechny soupeře včetně čtvrtého Schumachera.



První díl seriálu závodů hvězd, který organizuje jiný brazilský pilot formule jedna Felipe Massa, má přinést potřebné finance lidem sužovaným ničivými povodněmi.

Barrichello bojoval o prvenství s krajanem Lucasem De Grassim, který má být rovněž jeho konkurentem v boji o volnou pozici ve stáji Honda pro příští sezonu mistrovství světa. Za tu jezdil letos Barrichello, zatímco De Grassi testoval u Renaultu. "Mohli bychom rychle poslat tuto nahrávku (závodu) do Hondy?" prosil s úsměvem na rtech zkušený pilot brazilské televizní reportéry.

Charitativní soutěže se sedminásobný mistr světa Schumacher účastní podruhé, loni ji vyhrál. Druhý muž letošního šampionátu Massa dojel dnes pátý, závodu se zúčastnily i známé postavy ze seriálů IRL či motocyklové MotoGP Tony Kanaan a Alex Barros.

Články odjinud


Články odjinud