22. listopadu 2009 • 14:00

Jordan: Schumacher bude jezdit F1 za Mercedes

Autor: Tomáš Bělonožník
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedminásobný vítěz seriálu F1 Michael Schumacher se vrátí do kokpitu a bude závodit za Mercedes (dříve Brawn GP), věří Eddie Jordan, bývalý majitel jedné ze závodících stájí.



Mercedes má v současnosti po odchodu čerstvého mistra světa Buttona do McLarenu jedno místo volné a německá legenda by ho prý mohla zaujmout.

"Věřím, že se Schumacher vrátí a bude jezdit za Mercedes. Na GP Abú Dhabí jsem potkal trojici Dieter Zetsche (předseda představenstva společnosti Daimler pozn. red.), Ross Brawn a Michael Schumacher. Strašně dlouho spolu hovořili a já si myslím, že se bavili o možnostech Michaelova angažmá," řekl v sobotu Jordan v britské rádiové show.

ArchívFoto Archív


Obě strany zatím všechno popírají. "Je jasné, že dokud nám bude scházet jeden jezdec, stále budeme slýchat podobné spekulace. Je to ale pouze sen, který se nenaplní," vyjádřil se Mercedes prostřednictvím svého tiskového mluvčího pro britský Sunday Express.

Schumacherova mluvčí Sabine Kehmová byla o něco opatrnější: "Michael si teď svůj život hodně užívá a jeho případný návrat podle mě není příliš pravděpodobný," vzkázala novinářům.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud