20. srpna 2008 • 01:00

Servis pro olympioniky: Sto tisíc kondomů!

Autor: Blesk
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

PEKING – Sex ve městě? Tenhle seriál a film zná kdekdo. Jak je to ale se sexem ve vesnici? Ta olympijská v Pekingu je ho plná!



Nejen podle šeptandy, ale i podle předpokladu organizátorů Her. Ti totiž rozdali sportovcům sto tisíc kondomů! Na jednoho tak vychází víc než šest kousků.

Latexové pomůcky pro bezpečný sex se na olympiádě pravidelně distribuují už od zimních her v Albertville 1992. V Pekingu ale ohromuje jejich počet. Ten činí včetně olympijských hotelů po městě skoro půl milionu! A skoro čtvrtina z toho mířila do olympijské vesnice.

„Rozdávání kondomů není špatný nápad. Je jasné, že mezi šestnácti tisíci sportovci se jich spousta dá dohromady, včetně sexu,“ říká nizozemský baseballista Jerome Sluijter (33).

I česká výprava se hemží páry. Manželé Hilgertovi, manželé Emmonsovi, tenisové dvojice Štěpánek – Vaidišová a Berdych – Šafářová, atleti Janků – Baďurová... To jsou jen některé z nich. A šušká se i o vztazích mezi hráčkami a trenéry.

Otázka je, zda sportovci rozdávané prezervativy skutečně využívají, nebo je to lepší bez nich. Kdo ví? Jen německá cyklistka Judith Arndtová (32) pro hrátky se svou trenérkou a zároveň partnerkou Petrou Rossnerovou (41) kondom jistě nepotřebovala.

Články odjinud


Články odjinud