27. května 2011 • 07:10

Chomutov čeká nájezd tvrdých gladiátorů

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Síla, adrenalin i ničivé údery, po kterých teče krev. Chomutov v pátek večer zaplní novodobí gladiátoři. V místní sportovní hale se od 19 hodin uskuteční galavečer bojovníků Czech Grand Prix. V rámci akce vystoupí nejužší česká elita.



Jiří Žák se utká v thajském boxu o titul mistra světa, ultimátníhozápasníka Andre Reinderse čeká v nejtvrdším sportu planety MMA boj o evropský titul. Vedle toho se jejich kolega Ondřej Hutník pokusí v duelu podle pravidel K-1 prodloužit vítěznou šňůru 18 zápasů. Server www.isport.cz přinese začátkem příštího týdne sestřih nejzajímavějších momentů ze všech zápasů.

JIŘÍ ŽÁK-James Sikking (Niz.)
(Thajský box, 5x3 min., do 82 kg, o titul mistra světa WFCA)

Zápas absolutní špičky v thajském boxu. Jiří Žák je čtyřnásobným mistrem světa nejprestižnější thajboxerské organizace WMC. V Chomutově, odkud pochází, ho čeká duel o pás menší asociace WFCA, ale jeho soupeř Sikking z Nizozemska je vyslancem nejlepší holandské školy Vos Gym. Očekává se tvrdý duel, který téměř jistě skončí knockoutem jednoho z borců.

ONDŘEJ HUTNÍK-Redoucan Cairo (Niz.)
(K-1, 3x3 min., do 93 kg)

Elitní český thajboxer drží už tři roky neporazitelnost. Za tu dobu vyřídil 18 soupeřů a momentálně je jednou z hvězd nizozemské bojové reality show Enfusion, v níž ho na podzim čeká čtyřčlenné finále. V Česku se poprvé představí v kategorii do 93 kilogramů. Cairo patří v Nizozemsku, které je evropskou kolébkou K-1, mezi deset nejlepších bojovníků své váhy.

Ondřej Hutník v plné přípravě
Ondřej Hutník v  plné přípravě


ANDRÉ REINDERS-Nathan Schouteren (Niz.)
(MMA - 3x5 min, do 85 kg, o titul mistra Evropy WFCA)

Jednomu z nejlepších českých zápasníků MMA se na poslední chvíli změnil soupeř. Původní sok Jack Mason z Anglie souboj zrušil kvůli vážné nemoci svého otce. Nathan Schouteren je zkušená náhrada s bilancí 16 výher, 11 porážek a 2 remíz. Reinders (17 výher, 9 proher, 2 remízy) se vrací k zápasení po devíti měsících, které zabrala léčba přetrhaných kolenních vazů. Poslední duel na domácí půdě prohrál s Italem Michellem Verginellim. Nyní dostává novou šanci a jde rovnou o titulový duel. Pás mistra Evropy jedné z několika předních organizací může získat jako třetí Čech v historii.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud