22. prosince 2011 • 10:55

Sáblíková zaujala novým účesem. Jak se vám sportovkyně líbily?

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
20
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA - Ke slavnostním okamžikům patří i slavností ošacení. Mezi desítkou nejlepších českých sportovců roku 2011 figurovaly hned čtyři dámy. Petra Kvitová, Martina Sáblíková, Mirka Knapková, Barbora Špotáková. K nim připočtěme ještě karolínu Erbanovou, vítězku v kategorii juniorů. Která se vám na vyhlašování v hotelu Hilton líbila nejvíc?



Českým sportovcům už šestým rokem vládne žena. Třikrát Martina Sáblíková, jednou Kateřina Neumannová, Barbora Špotáková a teď nově tenisová kometa Petra Kvitová. "Je to pěkný, jsem moc šťastná a potěšená," vykládala nejlepší sportovkyně roku 2011.

Českým sportovkyním to i na letošním vyhlášení slušelo. Kvitová, Sáblíková i Knapková přišly ve večerních šatech, Špotáková ve slavnostní armádní uniformě, jelikož je sportovkyní Dukly Praha.

Nejvíc samozřejmě zářila Petra Kvitová, celková vítězka. "Šatů mám hodně, za chvilku je nebudu mít kam dávat. Kdybych si měla na každou akci nějaké kupovat, šla by mi z toho hlava kolem," prozradila letošní šampionka Wimbledonu, Turnaje mistryň i Fed Cupu.

Kvitová s přítelem Adamem Pavláskem Kvitová s přítelem Adamem PavláskemFoto Michal Beránek Sport


Martina Sáblíková, vítězka předchozích tří ze čtyř ročníků, přišla tentokrát s novým účesem. Pánová se jistě otočili i za její rychlobruslařskou kolegyní Martinou Erbanovou, která se stala nejlepší juniorkou roku.

A co vy? Jaká sportovkyně z nejlepší desítky se vám líbila nejvíc? Hlasujte v anketě!

Rok královny Petry, tak by se mohl nazývat sportovní rok 2011
Rok královny Petry, tak by se mohl nazývat sportovní rok 2011

Vstoupit do diskuse
20
Články odjinud


Články odjinud