13. dubna 2015 • 00:00

5 věcí, bez kterých se správný fanoušek neobejde

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle výzkumu* značky Snickers se více než polovina Čechů považuje za sportovní fanoušky. Snickers zase fandí jim. Na základě výsledků připravila značka praktické patero, které pomůže vytvořit z každého sportovního utkání nezapomenutelný zážitek, a k tomu soutěž o sady fandících nezbytností jako bonus. Možná se podaří přesvědčit i zbytek České republiky, že být fandou má něco do sebe...



1)  Něco pro komfort

Intenzivní fandění neznamená pohodlí a posedávání na tribuně. Pokud ale vyrážíte na stadion, nezapomeňte na praktický podsedák. O přestávkách se můžete pohodlně usadit a nabrat energii na další poločas, nebo třetinu. Téměř 40 % respondentů by ho na tribuně ocenila.

2)  Dejte o sobě vědět

Není nad to vyjádřit přízeň svému týmu s fandícím prstem nebo šálou nad hlavou. Zaručeně to podpoří atmosféru na stadionu i doma před televizí.  Podle téměř poloviny příznivců sportu fandící předměty nemůžou chybět.

Foto Snickers

3)  Nedávejte šanci hladu

Většina dotázaných potvrzuje, že jedna z věcí ovlivňujících jejich naladění a chuť fandit, je hlad. Díky němu nejsou ve své kůži – méně se soustředí na hru (79 %) a nefandí tak intenzivně (70 %). Jen pětina respondentů je navíc úplně spokojená s nabídkou občerstvení na sportovištích. Nenechávejte nic náhodě. Snickers je ideálním řešením. Lahodná kombinace arašídů a nugátu zalitá v čokoládě správně naladí každého hladovce. Navíc je díky praktickému obalu i velikosti okamžitě po ruce.

4)  Vezměte správnou společnost

Fandění je pro Čechy společenská událost a nezáleží, jestli jsou přímo na tribuně, nebo doma. Téměř 80 % dotázaných si myslí, že zápas si člověk může plnohodnotně vychutnat i u televize a hlavně v dobré partě. Pozvěte přátele, vezměte rodinu a užijte si zápas společně.

5)  Stůjte při svém týmu za každých okolností

80 % Čechů potvrzuje, že žádný sport se neobjede bez fanoušků. Fandění souvisí s loajalitou, sounáležitostí a pozitivním přístupem. Neváhejte podpořit svůj tým, ať už se mu daří, nebo ne. Jen tak si zápas užijte za každých okolností a vychutnáte tu správnou atmosféru!

Foto Snickers

 

O tři z pěti zmíněných věcí můžete od 16.4. do 20. 4. soutěžit na https://cs-cz.facebook.com/SnickersCeskoSlovensko. Ve hře jsou 3 skvělé „hladové sady“. Každá obsahuje maxi balení Snickers v hodnotě 500 Kč, k tomu nepřehlédnutelný fandící prst a pohodlný podsedák, vše zabalené do praktického batohu. Zbytek už je na vás! 

Pokud nechcete být hladoví fanoušci, můžete navíc od 30. 4. do 17. 5. 2015 navštívit Snickers chill-out zónu v rámci Czech chill out zone by McDonald's na střeše obchodního centra Galerie Harfa a naladit tu správnou fandící formu. Získejte čokoládové tyčinky Snickers, zahrajte si stolní hokej nebo jen tak relaxujte na lehátku před tím, než vyrazíte podpořit svůj tým!

*Výzkum společnosti STEM/MARK, únor 2015, 1010 respondentů

Články odjinud


Články odjinud