Marek Stodůlka
7. prosince 2019 • 19:38

Velký grapplingový turnaj láká fanoušky na hvězdu tuzemského MMA

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boj na zemi v plné kráse. Akce Choketopus Grappling Challenge Vol. 7, která se uskuteční v neděli od 19.00 v pražském Meetfactory, zve fanoušky na souboje v grapplingu či brazilském Jiu Jitsu. Hlavní program večera obstará turnaj bez kimon nad 99 kilogramů, v němž se představí i oblíbenec domácí scény MMA Miloš „Meloun“ Petrášek.



Nejkomplexnější bojový sport světa se těší velké oblibě. Zápasení na zemi je jednou z hlavních disciplín samotného MMA, přesto jsou turnaje grapplingu a brazilského Jiu Jitsu veřejností přehlíženy. To se snaží změnit Choketopus Gym se svou v pořadí sedmou akcí Choketopus Grappling Challenge.

Tentokrát se diváci mohou těšit zejména na turnaj mužů nad 99 kilo, kterého se zúčastní i MMA zápasník Miloš Petrášek. Toho měl doplnit ještě týmový parťák Michal Martínek, musel ale kvůli zranění účast zrušít a Viktor Pešta, který se nedostaví, jelikož mu právě Martínek zlomil ve vzájemném souboji čelist. Vítěz celého turnaje si odnese deset tisíc korun.

Další program obstará Inkubátor cup, neboli souboje začátečníků s bílými pásky. Cílem je ukázat, co vše se lze v jiu jitsu naučit za opravdu krátkou dobu.

Pořadatelé si přichystali i jedno překvapení v podobě zápasu v ne tak známém Combat Jiu Jitsu. Ne tak známý způsob je zvláštní v tom, že se u něj můžou používat také údery, ale pouze otevřenou dlaní. Tento styl vznikl proto, aby více simuloval podmínky realistického souboje.

Program večera:
18:30 – Otevření Meetfactory
19: 00 – Zahájení večera
19:10 – Seznámení s formátem turnaje a pravidly EBI
19:30 – Zahájení turnaje
22:30 – Předpokládaný konec programu
od 22:30 Afterparty přímo v Meetfactory

Lístky na Choketopus Grappling Challenge >>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud