Marie Sehnálková
27. dubna 2020 • 11:40

Takhle maká Krpálek! Domácí kutil postavil manželce tuhle parádu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezinárodní judistická federace IJF zrušila Lukáši Krpálkovi všechny turnaje až do konce dubna. Český šampion však ani ve dnech volna nezahálí. Na zahradě rodině vlastnoručně postavil přístřešek s houpačkou.



Riziko nákazy koronavirem je v případě kontaktních sportů nepochybně vyšší než v jiných sportovních odvětví. Proto judista Lukáš Krpálek hledá jiné možnosti, jak trénovat.

„Cvičím doma. Posiluju každý den. Jsem rád, že se spustilo, že se může cvičit venku, může se chodit běhat, na kolo a tak. Do toho dělám i spoustu věcí na zahradě,“ prozradil olympijský šampion z Ria.

Svými kutilskými pracemi na zahradě se pochlubil i na sociálních sítích. Ani ne před dvěma týdny Lukáš Krpálek sdílel na Instagramu fotku z pily. Sem si dojel pro materiál, ze kterého se rozhodl rodině postavit přístřešek s houpačkou. „Práce se dřevem mě vždycky hrozně bavila. A teď když máme být doma, tak proč si něco nevyrobit co?“ napsal pod fotku.

Lukáš Krpálek je vyučený truhlář, a dřívější znalosti mu teď přišly vhod
Lukáš Krpálek je vyučený truhlář, a dřívější znalosti mu teď přišly vhod

Mohlo by se zdát, že tento úkol nebude pro muže, který celý život obléká kimono, jednoduchý. Opak je ale pravdou. Lukáš Krpálek se vyučil truhlářem a v minulosti už vylepšil rodinný dům dřevěnými truhlíky, pergolou nebo domečkem pro robotickou sekačku.

Na zhotovení dřevěného přístřešku s houpačkou tak stačilo domácímu kutilovi pouhých deset dnů. Teď už zbývá jen pokrýt střechu a je hotovo!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud