7. července 2010 • 18:45

VIDEO: Baseballový divák přežil pád z tribuny

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
SESTŘIH: Dallas - Vegas 3:2. Hertl a spol. na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Natahoval se po napáleném míčku, už ho měl skoro v dlani. Ještě kousek, kousíček… V tu chvíli baseballový fanoušek na stadionu v texaském Arlingtonu přepadl přes zábradlí tribuny a letěl vzduchem devět metrů dolů. Jako zázrakem pak tenhle pád z patrové tribuny přežil. Zápas MLB byl kvůli tomu na 16 minut přerušen, profesionální hráči mluvili o nejhorším zážitku svého života.



Tenhle odpal v zápase mezi Clevelandem a domácími Texas Rangers letěl jak káně – dlouho a daleko. Míček od Nelsona Cruze zamířil někam k protilehlé tribuně, k prvním řadám patrové tribuny. Pro diváky to znamenalo vítanou kořist a velký suvenýr, stačí míček chytit a doma ho pak ukazovat návštěvám.

Přesně tak asi přemýšlel muž, který se po Cruzově odpalu natáhnul. V důležité chvíli ale ztratil rovnováhu a přepadnul přes zábradlí. Pod ním byla v tu chvíli devítimetrová propast. Hráči na to z plochy hleděli v zoufalém ohromení.

Baseballisté se strachují o život fanouška, který přepadnul přes zábradlí z patrové tribuny.Foto ČTK

„Byla to jedna z nejhroznějších věcí, které jsem kdy viděl,“ řekl baseballista Trevor Crowe. „Padal dolů a já s tím nemohl nic dělat. Jen se za něj modlit.“

Žuch! Pád těla do skupiny fanoušků v nižším patře byl slyšet na velkou dálku, všem na stadionu hrozně zatrnulo. Muže hned obklopili lékaři, k jejich velké úlevě byl při vědomí a hned hýbal všemi končetinami. Okamžitě byl převezen do nemocnice, neměl by však být v ohrožení života.

Texaský baseballista Justin Smoak pozoruje odvoz fanouška, který přepadnul z patrové tribuny, do blízké nemocnice.Foto ČTK

„Tohle mohlo dopadnout mnohem hůř,“ oddechl si prezident domácího baseballového klubu Nolan Ryan. Kromě zmíněného muže byly zranění i čtyři lidé, na které dopadnul. Ani jejich šrámy nejsou vážné.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud