5. srpna 2010 • 14:59

Víkend ve Štítech: Unikátní adrenalinový závod

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Deník Sport a Acrobat Park připravili největší a nejoblíbenější letní závod ve snowboardingu a freeski ve střední Evropě. Akci, která se zapíše do dějin těchto adrenalinových sportů.



Nejen čeští, ale i mezinárodní jezdci si to rozdají v big airu o celkové prize money v hodnotě 60.000 Kč. Všechny věkové kategorie rozděleny mezi ženy a muže.

Připraveny jsou také hodnotné ceny od společnosti Philips, exkluzivní hodinky Prim a spousta dobrot Nutrend.

Bohatý doprovodný program jak pro ridery, tak i pro diváky. Oba večery velká party. Ano, Tipsport.net Snowboard and Freeski Contest je dvoudenní akce.

V pátek 6.7. proběhnou kvalifikace a večerní koncert česko-britské kapely Blackerfeed. DJ Robot on the set a večerní Dance Battle.

V sobotu 7.7. proběhne velké finále o 60.000 Kč a těšit se můžete na exhibice na trampolíně, v high jumpu nebo na biketrial. Tempo sobotní after party budou diktovat DJ´s Noir a Jorgos a večerní koncert zajistí kapela Airfare.

Pro všechny riders, co nebudou v sobotu závodit je připraven turnaj v beach volejbale o hodnotné ceny. Přihlásit se můžou i diváci. Hrají dvojky. Pravidla stejně jako jiné informace budou umístěny na oficiálním netu.

Info pro diváky: VSTUPNÉ JE ZDARMA

Více info k Tipsport.net Snowboard and Freeski Contest naleznete na http://www.acrobatpark.com/snowboardandfreeskicontest/.¨

Deník Sport a Acrobat park Vás srdečně zvou 7.8. do Štítů.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud