17. dubna 2012 • 09:34

Basketbalová mánie - koše, desky, obroučky...

Autor:
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Propadli jste basketbalu ? Chtěli byste trénovat střelbu na koš nejen v tělocvičnách či sportovních areálech ? Pro ty, kdo mají zahradu či prostor, kde by se basketbal mohl hrát, máme zajimavý tip : mobilní basketbalové koše a basketbalové desky se snadným způsobem montáže. Užijte si basketbal naplno !



Trénujte kdekoliv a kdykoliv

Basketbal Vás pohltí stejně jako milióny jeho příznivců po celém světě. Chcete-li svou oblíbenou míčovou hru provozovat i doma na zahradě, pak je basketbalová deska či basketbalový koš základem k vytvoření Vašeho domácího basketbalového hřiště.

Nabízí se hned několik výhod : jednoduchá montáž, vysoká mobilita - basketbalový koš tak můžete libovolně přemisťovat podle potřeby, vše podtrženo velmi příznivými cenami.

 

Basketbalové koše jsou díky své mobilitě velmi žádaným doplňkem pro každé dětské hřištěFoto Sportnanetu.cz

 

Basketbalový koš - již od 2000,-

Základem basketbalového koše je masivní podstavec z tvrzeného plastu s přepravními kolečky, plnitelný vodou, či pískem. Díky přepravním kolečkům jej můžete jednoduše přemisťovat. Samotný podstavec lze pak lehce odmontovat od tyče a obroučky, čímž můžete basketbalový koš směle kamkoliv dopravit i autem.

Dalším důležitým faktorem je odolná a stabilní konstrukce s jednoduchým nastavením výšky od 230 až do 305 cm ( záleží na daném modelu ). Díky této variabilitě se basketbal naučí hrát i ti nejmenší. Postupně jak bude Vaše dítě růst a zdokonalovat se, můžete konstrukci postupně navyšovat až do požadovaných 305cm.

Akrylátová odrazová deska je velmi pevná a odolná. Mobilní basketbalový koš je určen jak do haly, tak i pro venkovní použití. Díky přepravním kolečkům jej velmi snadno umístíte přesně na požadované místo.

Basketbalové koše jsou díky své mobilitě velmi žádaným doplňkem pro každé dětské hřištěFoto Sportnanetu.cz



Basketbalová deska, obroučka

Pokud Vám celý basketbalový koš nevyhovuje, pak lze vybírat z pestré nabídky obrouček a basketbalových desek, které lze poměrně rychle namontovat na rovný opěrný bod : zeď, dřevěný sloup apod.

Základ tvoří pevná deska a obroučka. Téměř každá basketbalová deska na trhu bývá dodávána v kompletu se síťkou. Jejich pořizovací cena začíná na cca 200,-

Mátě-li v úmyslu zdokonalit sebe či Vaše nejbližší v basketbale, pak Vám e-shop SPORTNANETU.CZ přináší zajímavou nabídku, díky které získáte ke každému basketbalovému koši basketbalový míč zdarma !

Basketbalové desky a obroučky lze šikovně namontovat na zeď či dřevěný sloupFoto Sportnanetu.cz


Kompletní nabídku košů a obrouček si můžete prohlédnout zde.

 

 

 

Články odjinud


Články odjinud