30. května 2016 • 00:00

Benzina vyslala na Spartan Race 40 odvážlivců

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pět kilometrů běhu a k tomu ručkování, balancování a házení oště­pem a překonání dalších patnácti překá­žek museli zvládnout závodníci Benzina týmu na populárním závodu Spartan Race. Benzina v rámci své kampaně „Rozjeďte to naplno“ podpořila populár­ní závod jako jeden z hlavních partnerů.



Letošní kampaň „Rozjeďte to naplno“ doprovází slogan „Máš na to!“, a proto už kvalifikace do Benzina týmu byla pojata jako výzva. Pět týdnů fanoušci Benziny na sociálních sítích překonávali sami sebe při angličácích, výpadech, sklapovačkách, klicích či mountain climberech. Ti nej­lepší za daný cvik pak získali star­tovné zdarma.

Na start se v barvách Benziny po­stavil i David Christov z Unipetrolu RPA, který vyhrál výzvu v ang­ličácích na intranetu. „Nikdy předtím jsem podobný běh neabsolvoval. Chodím do posilovny a bě­hám, proto mne za­jímalo, jak zvládnu kombinaci,“ vysvětlu­je David Christov. „Až během závodu mi došlo, kam jsem se to vůbec přihlásil,“ dodává se smíchem. Pravidla holešovic­kého závodu byla neúprosná. Každého, kdo nezvládl některou z překážek, čekal trest v podobě 30 angličáků. „Nakonec jsem jich dělal dohromady 120. Co bylo nejtěžší? Asi běh do kopce s pytlem na zádech. Ale byla skvělá atmosféra, která mi hodně po­máhala při běhu i překážkách,“ přiznává David Christov.

Foto Benzina

On i jeho kolegové z týmu reprezentova­li barvy Benziny na výbornou. Nejlepší běžec týmu Martin Turek z Kolína si dokonce troufl na ranní závod v elitní skupině, která měla trasu prodlouženou ještě o 2 kilometry, a zaběhl ho za skvělých 37 minut. Další spartanští bojovníci včetně Davida Christova a 4 bojovnice měli skóre na standardní trase od 36 minut po 1 hodinu 20 minut.

Foto Benzina

Energii mohli zá­vodníci načer­pat ve stánku Stop Cafe v areálu Spar tan Race, jenž celý den nabízel návštěvníkům oblíbené křupavé hot dogy a čerstvou kávu, kterou lidé mohou znát z čerpacích stanic Benzina. „Jsme skutečně hrdí na to, jak se celá akce skvěle vydařila. Celý Benzina tým zaslou­ží obrovský respekt a díky za perfektní reprezentaci a mimořádné sportovní vý­kony,“ říká Agnieszka Bobrukiewicz, ve­doucí odboru marketingu značky Benzina, podle které zřejmě nezůstane u jediného ročníku. „Spartan Race skvěle zapadá do naší dlouhodobé kampaně „Rozjeďte to naplno“. Chtěli bychom ho v příštím roce určitě znovu podpořit a rozšířit partnerství i o další závody v České republice,“ dodává Agnieszka Bobrukiewicz.

Články odjinud


Články odjinud