9. března 2017 • 14:00

Sledujte hvězdně obsazený turnaj ATP Masters 1000 v Indian Wells

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo ovládne prestižní turnaj BNP Paribas Open 2017, často označovaný jako pátý grandslam? Obhájí svůj loňský titul srbský tenista Novak Djokovič? Jak se bude dařit nedávnému vítězi Australian Open Rogeru Federerovi? A prosadí se některý z českých či slovenských tenistů? Vše budete moci sledovat živě od 8. března na Nové DIGI TV, konkrétně na kanálu DIGI Sport 2 HD.



„Indian Wells se přezdívá pátý grandslam, a podle toho k němu také přistupujeme. Odvysíláme maximální počet zápasů, které nám práva umožňují. Fanoušci se tak mohou těšit na celé večery a noci toho nejlepšího tenisu,“ říká Marek Vaňous, jenž vede tým tenisových komentátorů DIGI Sportu.

Z důvodu časového posunu budou pro fanoušky kromě přímých přenosů připraveny také záznamy nejlepších tenisových utkání daného hracího dne, jež se budou vysílat v průběhu následujícího dne v přijatelnějším čase.

„O komentář se postará nás tradiční tenisový tým – Matrin Petro, Matúš Mažec, Dávid Pavlík, Ondřej Strachota, Filip Benček, Stano Gális a já,“ doplňuje tenisový expert. Nicméně vzhledem k velkému počtu zápasů se tým komentátorů rozrostl o jedno velké jméno.

Český tenista vypadl v Dubaji už ve druhém kole, v letošním roce tak brzy na turnaji ještě neskončilFoto ČTK

„Naší posilou je Karol Gumán, který se roky pohybuje na tour jako kondiční trenér. Má zkušenosti se špičkovým tenisem i televizí, což je dokonalá kombinace. Část nočních duelů také nabídneme s originálním anglickým komentářem,“ informuje Marek Vaňous.  

Mezi největší favority tohoto turnaje bude opět patřit obhájce titulu Novak Djokovič, kterému se v Indian Wells tradičně daří. Vylepšit své loňské vystoupení se pokusí světová jednička Andy Murray, který naposledy nepřešel přes třetí kolo.

Velké očekávání se vkládají do švýcarských tenistů Rogera Federera se Stanem Wawrinkou, kteří se pokusí navázat na skvělé výkony z Australian Open. A co třeba Kanaďan černohorského původu Milos Raonic: zopakuje finálovou účast z minulé sezóny?

Bohatý tenisový program

DIGI Sport má kromě tenisových zápasů připravený také doprovodný program. „Fanouškům nabídneme rozhovory slovenskými i českými hráči. Na stránkách Digi Sportu lze najít i další exkluzivní materiál k turnaji včetně nejhezčí výměny dne. Určitě nebudou chybět ani highlighty nejzajímavějších duelů,“ láká tenisový expert.

V Indian Wells se také představí několik českých a slovenských tenistů. Největší naděje se vkládají do Tomáše Berdycha, který letos po dlouhé době vypadl z elitní desítky. Slovenským fanouškům se představí zejména Martin Kližan, jenž je znám svými nevyrovnanými výkony a divokou povahou. Ovšem pokud se zkoncentruje, je schopný se rovnat s nejlepšími na okruhu.

Vítězný polibek na vysněný pohár. Roger Federer slaví svůj 18. grandslamový triumf.Foto Reuters

Tenisová studia Digi Sport vzhledem k nočním hodinám vysílání nechystá. „Ale jsme schopni zareagovat na průběh turnaje,“ reaguje v návaznosti na případný úspěch českých či slovenských tenistů. „Máme v záloze více atraktivních hostů, věřím, že je budeme moci využít,“ říká Marek Vaňous.

DIGI Sport turnajem v Indiana Wells pokračuje ve vysílání nejprestižnějších turnajů ATP, které bude zprostředkovávat další čtyři roky. Ihned po Indian Wells následuje další turnaj ATP World Tour 1000 v Miami.

Turnaje této nejprestižnější série odvysílá Digi Sport všechny (viz infografika), stejně tak odvysílá všechny turnaje ATP World Tour 500 a k tomu navíc vybrané turnaje ATP World Tour 250. Tenisovou sezonu zakončí v listopadu turnaj Mistrů v Londýně, na které Digi Sport připraví speciální studio s exkluzivními hosty.

Přehled turnajů Masters na obrazovkách DIGI TV
TERMÍN TURNAJ MÍSTO
6. - 9. března 2017 BNP Paribas Open Indian Wells, USA
20. března - 2. dubna Miami Open presented by Itau Miami, USA
17. - 23. dubna Monte-Carlo Rolex Masters Monte Carlo, Monako
8. - 14. května Mutua Madrid Open Madrid, Španělsko
15. - 21. května Internazionali BNL D´Italia Řím, Itálie
7. - 13. srpna Coupe Rogers Montreal, Kanada
14. - 20. srpna Western & Southern Open Cincinnati, USA
 9. - 15 října  Shanghai Rolex Masters  Shanghai, Čína
 30. října - 5. listopadu  BNP Paribas Masters  Paříž, Francie
12. - 19. listopadu Barclays ATP World Tour Finals Londýn, Velká Británie

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud