3. července 2017 • 00:00

Sledujte Wimbledon na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí tenisový vrchol roku je tady! V Londýně probíhá 131. ročník Wimbledonu, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport! 



Bude pokračovat dominance Rafaela Nadala po Francii i v All England Clubu, nebo ho vystřídá jeho švýcarský rival, král Wimbledonu, Roger Federer? Největší sázkařská komunita má po devátém triumfu v Halle jasno! V kurzu 3,20:1 posílá za titulem Rogera Federera hned 90 % tipérů. Ti se přitom shodují: „V třísetových bitvách na travnatém povrchu aktuálně na Fedexe nikdo nemá.“

Česká lvice završí snový návrat!

V ženském pavouku pak na rozdíl od French Open rozhodně nemůžeme říct, že by turnaj postrádal jasnou favoritku. Naopak, podobně jako Roger, i Petra Kvitová se díky skvělému turnaji v Birminghamu těší důvěře šedesáti procent tipérů v kurzu 6:1. Oba zmíněné favority dvouher má pak na tiketu borec s přezdívkou titiharmony, který míří na výhru 251 904 Kč!

Vsaďte si a sledujte Wimbledon na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Federera, Nadala nebo české hvězdy na Wimbledonu.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Články odjinud


Články odjinud