25. srpna 2017 • 00:00

Technologické vychytávky, které využijete při práci

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Představte si, že jeden den nepoužíváte žádné technologie. Nikdo se vám nedovolá, neodpovídáte na e-maily ani si nemůžete najít cestu do cíle přes GPS. Vlastně proč ne, chystáte-li se odpočívat v přírodě. Nicméně pro běžný pracovní den je to nemyslitelné. Inspirujme se nyní běžným dnem stavbyvedoucího Petra, který nám poradí, jak z technologických vychytávek vytěžit maximum!



Odolnost vždy na prvním místě

Petr je 55letý stavbyvedoucí, který se od rána do večera ohání na rozestavěných pozemcích po celé České republice. Komunikuje se zákazníky i s úřady, řídí a organizuje stavební práce, a přestože vzbuzuje respekt, je to ohromný sympaťák. Protože většinu času tráví v zaprášeném a hlučném prostředí, ke své práci vyžaduje hlavně odolné produkty. „Nepotrpím si na momentální trendy, potřebuju praktické pomocníky, abych si ulehčil každodenní pracovní úkoly. Na stavbě je prach, různý nepořádek, voda a velmi často také žádná elektřina, “ vysvětluje pracovitý Petr.

Superchytré hodinky

„Ráno si nasadím svoje hodinky, které přes Bluetooth jednoduše připojím ke smartphonu a veškeré telefonáty, zprávy i internet mám potom k dispozici celý den na svém zápěstí,“ říká stavbyvedoucí a doplňuje: „Nezaleknou se vody, prachu ani jiných nečistot, navíc po nabití vydrží až 4 dny, takže mám vystaráno.“ Hodinky, o kterých se Petr zmiňuje, nesou název Gear S3 Frontier a jeden pohyb vystačí na přijetí telefonátu, zvýšení hlasitosti nebo třeba vypnutí budíku. Otáčením můžete volit mezi zprávami, GPS, různorodými aplikacemi i dlouhým textem.

Foto Matouš Sedlák

Jako další běžnou, nicméně nepostradatelnou vychytávku uvádí Petr držák na mobil do auta. Nejčastěji ho využívá během přejíždění mezi stavbami a také ráno po cestě do práce. Držák stačí připevnit na přístrojovou desku nebo na přední sklo pomocí nastavitelného kloubového ramena. „Mám rád, když na telefon vidím, nemusím se obávat, že mi někam zapadne,“ doplňuje.

Foto Samsung


Vyznejte se ve světě moderních technologií díky našemu speciálu TECHmánie na www.blesk.cz/techmanie.

Témata: 
Články odjinud


Články odjinud