30. května 2018 • 00:00

Poslední lístky na Rosického rozlučku!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pošlete Tomášovi vzkaz na poslednilistek.sazka.cz a získejte poslední lístky do hlediště Generali Areny na pražské Letné. Právě tam se bude Tomáš Rosický loučit 9. června se svojí kariérou.



VYPRODÁNO!

Vzkaz pro všechny fanoušky Tomáše Rosického je jasný. Na akci, která nemá v Česku obdoby, se už nikdo další nedostane. Sparťanská Generali Arena se stala nedobytnou pevností. A ten, kdo nezareagoval stejně hbitě, jako si během své kariéry počínal právě tvořivý záložník, který prošel během profesionální kariéry Spartou, Borussií Dortmund a londýnským Arsenalem, má smůlu.

NEBO SNAD NE?

Vždyť Tomáše Rosického zdobila nejen rychlost, ale především chytrost a pohotovost, díky níž řídil na trávníku hru. A to je i vaše šance! Pokud jste při koupi vstupenky na jedinečnou exhibici zaváhali, máte příležitost to napravit.

V dresu Czech Teamu Karel Poborský, Jan Koller nebo Marek Jankulovski. A v rámci World Teamu Cesc Fàbregas, Kieran Gibbs nebo Dedé! Vážně byste si to nechali ujít?

Stačí přitom tak málo! Zaregistrujte se na Sazkabetu a dále prostřednictvím stránky poslednilistek.sazka.cz pošlete Tomášovi osobní vzkaz. Tím se dostáváte do soutěže o atraktivní ceny - lístky na rozlučku, dresy, vouchery na Sazkabet ve výši 500 korun a další.  Losuje se každý den a pokud se na vás štěstí neusměje, váš vzkaz se automaticky dostává do dalších slosování.

Tomáši, díky za 23 reprezentačních gólů!

Díky za téměř dvacet let, kdy jsi nás bavil svými neotřelými nápady!

Díky za bronz z mistrovství Evropy!

A díky za to, jak jsi ve světě reprezentoval český fotbal!

Možná vás právě zdravice „Malému Mozartovi“ dostane na tuto jedinečnou akci.

Jaký vzkaz vymyslíte?

 

Články odjinud


Články odjinud