5. června 2018 • 00:00

Hladká tvář není zadarmo: Jak správně oholit vousy?

Prezentace klienta
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Holicí strojek s výměnnými břity, jednorázovka, elektrický strojek, nebo snad břitva…? Co používat a jak se oholit, aby náš obličej vypadal jako po návštěvě profesionálního barbera? Experti z Wilkinson Sword tvrdí, že našli odpověď.



Tou je holicí strojek Wilkinson Sword Hydro Connect 5™, který má z holení udělat zábavu jako nikdy předtím. Pojďme se mu podívat na zoubek!

POVEDENÝ START

Na začátek si společnost zaslouží slova chvály – designéři předvídali, že každý z nás se zřejmě narodil s holicí rukojetí v ruce. Proto jsou tu navrženy univerzální uzamykací mechanismy pro náhradní hlavice, které pasují na rukojeti Hydro Connect 5™, ale i na všechny rukojeti konkurenční značky Gillette® Fusion®†.

REVOLUČNÍ HYDRATACE

To, co odlišuje tento strojek od konkurence, je inovativní hydratační systém. Výrobce opustil klasické proužky a vyměnil je za vodou aktivované hydratační gelové nádržky. Díky tomuto řešení bude ostří sloužit mnohem déle. Gel z nádržky zůstává navíc na pokožce až hodinu po holení! Sebelepší zvlhčující proužek tohle prostě nedokáže.

Foto Wilkinson

ARCHITEKT VOUSŮ

Další zajímavostí je pět Ultra Glide břitů s ochranným systémem Skin Guards, který pomáhá omezit podráždění a zarudnutí. Po holení je kůže nejen hydratovaná, ale dokonale hladká a bez podráždění. Flip trimmer neboli otočný zastřihovač je řešení nevídané a zaslouží si zvláštní pozornost. Pokud chcete oholit obtížně přístupné oblasti, jednoduše odklopíte gelovou nádržku tak, abyste plně odhalili všechny břity, a přesně oholíte obtěžující strniště nebo kotlety.

ZÁVĚR

Efektivní hydratační nádržky, otočný zastřihovač, přesné břity s technologií Skin Guards a univerzální mechanismus, který vám umožní vyzkoušet skvěle fungující břity bez výměny rukojeti – už dlouhou nebylo v jednom strojku tolik inovací. Wilkinson Sword dokázal, že navzdory mnoha dostupným alternativám je možné navrhnout něco, co tu ještě nikdy nebylo. 

HOLENÍ KROK ZA KROKEM

1)     Navlhčete kůži

Před použitím holicího strojku navlhčete obličej teplou vodou. Zvláční a změkčí vaše vousy, což usnadní holení.

2)     Použijte holicí pěnu nebo gel

Tím zjemníte vousy a ochráníte pokožku před potenciálním říznutím a poškrábáním.

3)     Čas vzít do ruky strojek

a zvolit směr holení – bude mnohem jemnější při holení ve směru růstu vousů a důkladnější při holení v opačném směru.

4)     Začněte od citlivých míst

Nejprve si oholte krk a bradu, pak se postarejte o tváře a knírek. Usnadní vám to styling vašeho vousu. 

5)     Osvěžte svou pleť

Hned po holení naneste důkladně balzám bez oleje, zamezíte tím nepříjemnému pálení.

* HLAVICE HYDRO CONNECT™ 5 JSOU KOMPATIBILNÍ SE VŠEMI RUKOJEŤMI ZNAČEK FUSION® A WILKINSON SWORD HYDRO CONNECT™.

† HYDRO CONNECT™ NEVYRÁBÍ ANI NEDISTRIBUUJE SPOLEČNOST THE GILLETTE COMPANY LLC, VLASTNÍK REGISTROVANÉ OCHRANNÉ ZNÁMKY FUSION®.

 

Články odjinud


Články odjinud