25. června 2021 • 00:00

Tipuj zdarma výsledky zápasů a vyhraj zajímavé ceny

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kromě běžných sázkových kanceláří můžete během EURA vyzkoušet i alternativní soutěžní platformy. V rámci některých z nich můžete hrát zdarma a bez rizika. Zkuste například novou službu Tipeeto, kde můžete poměřit své síly s Jakubem Kohákem nebo Martinem Feninem a vyhrát zajímavé ceny.



Sportovní akce vždy přitahují velkou pozornost nejen fanoušků, ale i sázkařů. Ne každý chce ale sázet v klasických kancelářích. Stále více lidí chce soutěžit proti kamarádům nebo kolegům a nebýt ve stresu z možné prohry. Přesně pro tyto lidi tu jsou soutěžní platformy, jako je Tipeeto. Pro účast ve hře není nutný žádný peněžní vklad, vše je zcela zdarma a přitom jsou na dosah zajímavé ceny. Hrát můžete nejen s kamarády a dalšími uživateli, ale také proti známým osobnostem a expertům.

Foto Tipeeto

Tipeeto nabízí:

●      jednoduché a rychlé sportovní hry bez složité registrace,

●      možnost výhry bez nutnosti jakéhokoli vkladu nebo nákupu,

●      zábavu a soutěžení mezi kamarády, kolegy a uživateli o nejúspěšnějšího tipéra (včetně dlouhodobých žebříčků a soutěží).

Foto Tipeeto

Oproti klasickým sázkovým kancelářím se tak nemusíte obávat hazardu a prohry. Není ani nutné studovat složitou nabídku a herní varianty, protože Tipeeto nabízí připravené hry. Vám stačí jen natipovat výsledky na webu a následně slavit.

Například speciálně pro EURO si Tipeeto připravilo hry s Jakubem Kohákem a Martinem Feninem a chystají se další pro českou nebo anglickou ligu!

Články odjinud


Články odjinud