7. ledna 2009 • 02:04

Cheryl Cole: Ashley mi zahnul a Victoria se mi vysmála!

Autor: INT, jos
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

I když vypadají Cheryl a Ashley Cole jako dokonalý pár, zdání klame... Ashley už stačil svou ženu podvést s kadeřnicí Aimee Walton. V té době ji prý nepodržel nikdo, ani kamarádka Victoria Beckham.



Ashley Cole se snaží své manželství zachránit, jak to jen jde, ale Cheryl má pořád vztek, naposledy to bylo jasně cítit v rozhovoru pro magazín Vogue.

Cheryl se nechala slyšet, že čekala v těžkých chvílích více podpory také od Victorie Beckham, kterou považovala do té doby za kamarádku. Ale i když Victoria zažila se svým manželem Davidem podobnou zkušenost, Cheryl prý vůbec nepomohla.

Cheryl řekla o Victorii, že si spolu sedli na hotelu během Mistrovství světa. "Udělaly jsme si piknik a já byla vážně šokovaná jejím chování." Na dámském večírku prý byla přítomna také manželka Wayna Rooneyho Coleen.

Když se jim Cheryl vyzpovídala o svém trápení, Victoria a Coleen se jí prý pouze vysmály: "To je jako číst příběh nějaké holčičky," odpálkovaly ji. Když prý Cheryl řekla, že nechápe, jak může ženatý muž podvádět svou ženu, smály se dál a litovaly ji!

"Spíš bych já měla politovat je," nebrala si servítky v rozhovoru pro Vogue Cheryl a dodala, že mnohé ženy anglických fotbalistů jsou "tupá dřeva".

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud