14. ledna 2009 • 20:00

Franková se svlékla pro Baroše!

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Pozor! Tahle kráska bude už brzy paní Barošovou. Tereza Franková se svlékla kvůli svému snoubenci, fotbalovému útočníkovi Milan Barošovi. S jedním z nejlepších českých fotografů Jakubem Ludvíkem nafotila dráždivé fotografie určené jen pro Milana k říjnovým narozeninám.



Teď se jimi mohou kochat i čtenáři Blesku!

Baroš s Frankovou
Baroš s Frankovou


„S Terezou jsem nafotil kalendář určený pro Baryho k narozeninám. Přijela kvůli tomu z Turecka do Čech. Museli jsme to zvládnout nafotit za tři dny. Výsledek je myslím naprosto úchvatnej,“ řekl Blesku fotograf Jakub Ludvík.

Pro Terezu to bylo druhé focení v životě. Ačkoli se v mediích objevily informace, že pracuje jako modelka, není to pravda. „Zkušenosti s modelingem nemám. Modelky mají můj obdiv. Je to práce náročná, ale výsledek stojí za to. A hlavně svému chlapovi uděláte obrovskou radost,“ řekla Blesku Tereza.

Vše udělala jen kvůli lásce. „Bylo to jen a jen pro Baryčka. Přemýšlela jsem, co mu dát k narozeninám. Co takovému člověku koupit?! Udělala jsem mu tím obrovskou radost. Ví, že se nerada fotím a byl hodně překvapenej. Hned kalendář doma v Turecku vyvěsil,“ říká půvabná brunetka.

Tereza FrankováFoto Jakub Ludvík

„Fotek bylo tolik dobrých, že se nedalo vybrat dvanáct fotografií. V kalendáři jich je dvaadvacet. Výškové fotky jsme dávali dvě na stránku,“ dodal fotograf Ludvík.

Vyrobit nechala Tereza exkluzivních třicet kusů. „Kromě Baryčka ho dostali nejbližší přátelé a rodina. Velikou radost jsem udělala i svému tatínkovi,“ dodala Franková.

Co na sebe Tereza prozradila:

V čem je silná?
„Nejsilnější se cítím v botičkách na jehlách a v černém latexovém prádélku. Bikiny, body nebo korzet, je to jedno, pár kousků prádla doma mám.“
Čeho se bojí?
„Bojím se bolesti. Největší, jakou jsem kdy zažila, byla bolest po plastice prsou. Bylo to k nevydržení!“
Jak láká muže?
„Dělám stydlivou, nechám se dobývat a zároveň ukazuji, že umím být divoká. S muži si ráda hraji, flirtuji očima, ale nechám na nich, jestli mě osloví.“
Kde by si to chtěla rozdat?
„Na Maledivách v chatce u moře, kde bychom se u svíčky věnovali jen sami sobě. Nebo někde, kde nás »při tom« může někdo nachytat. Třeba v autě.“
Co nesnáší?
„Nemám ráda muže, kteří se k ženám chovají jako ke kusu kancelářského nábytku.“

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud