14. března 2009 • 02:00

2009: Narodí se nové hvězdy?

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro tyto čtyři dámy bude rok 2009 možná tím nejšťastnějším v jejich životě, ačkoliv je, resp. jejich partnery, třeba ani nepotká žádný sportovní úspěch. Důvod? Čeká je totiž povinnost pro ženy ta nejkrásnější – porod potomka. Přivedou na svět nové hvězdy sportovního nebe?




Kateřina Emmons

Metthew Emmons Metthew EmmonsFoto ČTK


Rodit by měla už začátkem dubna v Česku, kde se také na velký životní moment připravuje. Oporou jí je manžel Matthew, s nímž si v Minnesotě nedávno pořídila dům. Olympijská vítězka z Pekingu už se na miminko poctivě připravuje. Trénuje zatím jen při uspávání syna její starší sestry Aleny.
Martina Čechová

Martina Čechová Martina ČechováFoto Pavel Rakušan

S manželem a brankářem Chelsea Petrem plánují tři děti. Jedno, dcera Adélka, už je rok na světě, druhé je teprve na cestě. Když půjde všechno podle plánu, narodí se v červnu. „S Martinou jsme moc šťastní a již se nemůžeme dočkat, až nám domů přibude další ratolest,“ radoval se Čech. Zrodí se jeho nástupce?

Mirka Vavrinec

Federer a jeho láska Vavrinec Federer a jeho láska VavrinecFoto internet

Devítileté výročí vztahu s fenomenálním o tři roky mladším tenistou Rogerem Federerem oslaví jeho partnerka Mirka Vavrinec stylově – v létě se jí narodí prvorozený potomek. „Splnil se nám sen. Mirka se cítí výborně a všechno je takové, jaké má být,“ nechal se slyšet druhý nejlepší tenista světa.
Lenka Šmídová

Jachtařka Šmídová Jachtařka ŠmídováFoto ČTK

Sympatická jachtařka sice kvůli svému těhotenství přerušila kariéru, po porodu se ale k jachtingu hodlá vrátit a bojovat o účast na olympijských hrách v Londýně. Stříbrná medailistka z Her v Aténách 2004 tatínka svého potomka úzkostlivě tají, co je ale jisté, že rodit by měla počátkem srpna.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud