29. května 2009 • 22:00

Pánové, to jsou balóóny

Autor: Pavel Krejča, Blesk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Snad každá dívka si v sedmnácti letech přeje, aby měla velká prsa. Výjimkou je rumunská tenistka Simona Halep (17). Ta si svá obří ňadra nechá naopak zmenšit. Brání jí totiž v kariéře!



Simona HalepFoto Archiv

„Ano. Je to tak. Letos na podzim se podrobím zmenšení prsů. Už jsem to chtěla udělat loni, ale náročný program mi to nedovolil. Když hraju, dělají mi problémy,“ prohlásila hráčka, která má nakročeno do sfér velkého tenisu. Loni vyhrála juniorskou soutěž na French Open. Letos však mezi dospělými do hlavní soutěže v Paříži neprošla – vypadla v kvalifikaci. Světe, div se! Za porážku mohly její »balony « velikosti 34DD.



„Jejich tíha mně působí velké potíže. Kvůli tomu nemůžu na letící míčky rychle reagovat. Takhle to prostě dál nejde, půjdu na plastiku,“ stěžovala si. Rumunce také vadilo, že její nafouklý hrudník zajímá média více, než její tenisové umění. „Lidi se více zajímají o můj vzhled než o můj výkon. Už jsem z toho unavená, jak se mě na to pořád někdo ptá,“ zoufala si v současnosti 264. hráčka žebříčku WTA.

VIDEO: Halep v akci

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud