12. června 2009 • 15:29

Becker a modelka: Svatba za šest milionů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO, FOTOGALERIE - Bývalý tenista Boris Becker se podruhé oženil. Jednačtyřicetiletý trojnásobný vítěz Wimbledonu si dnes vzal nizozemskou modelku Lilly Kerssenbergovou.



Ve Svatém Mořici nejprve absolvovali v muzeu malíře Giovanniho Segantiniho civilní svatbu, večer pak následoval církevní obřad v romantické horské kapli Regina Pacis.

Obřad z muzea vysílala v exkluzivním přímém přenosu televizní stanice RTL, které Becker prodal práva. Mezi padesátkou pozvaných byli mimo jiné monacký kníže Albert, fotbalový "císař" Franz Beckenbauer, boxeři Vitalij a Vladimir Kličkové, televizní moderátor Thomas Gottschalk nebo modelka Claudia Schifferová.

Hosty poté čekalo občerstvení v pětihvězdičkovém hotelu Badrutt´s Palace, kam novomanželé přijeli v bílé luxusní limuzíně Maybach. Všichni pozvaní si mohli objednat, na co měli chuť.Po jídle se Becker s novomanželkou odebrali do apartmá, které v minulosti obývali například Marlene Dietrichová, Charlie Chaplin nebo Alfred Hitchcock, a převlékli se na obřad v kostele.

Kerssenbergová vyměnila světlý kalhotový kostým za bílé pouzdrové šaty bez ramínek se závojem od návrhářky Caroliny Herrerové za 23.000 eur (přes 600.000 korun), k nimž si vzala v duchu motta svatby "Červená a bílá" kytici rudých růží. Becker se převlékl ze šedého do černého obleku.

Boris Becker a modelka Lilly Kerssenberg míří ke svatebnímu obřadu
Boris Becker a modelka Lilly Kerssenberg míří ke svatebnímu obřadu


Ke kapli nevěsta dojela v bílém Maybachu, ženicha přivezl tmavomodrý veterán. K oltáři Beckera doprovodili jeho synové Noah a Elias, Kerssenbergové dělala společnost její osmdesátiletá babička.

Poté, co si řekli své ano, následoval za velkého aplausu asi pětisekundový novomanželský polibek.V hotelu pak čekala asi dvě stovky pozvaných svatební hostina o čtyřech chodech.

Hody odstartoval grilovaný siven s blanšírovanou zeleninou, následoval hovězí filet s lanýži, dezert z čerstvého ovoce a vanilkové zmrzliny a sladké pečivo. Vrcholem pak byl koláčkový bufet korunovaný obrovským svatebním dortem.

Pro vítěze šesti grandslamových turnajů Beckera i dvaatřicetiletou Kerssenbergovou to byl již druhý sňatek. Se svou první manželkou Barbarou byl Becker ženatý osm let, v roce 2001 se rozvedli. Mají spolu dva syny. Tenista má navíc po flirtu s modelkou Angelou Ermakovovou dceru.


 

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud