15. července 2009 • 09:00

Štěpánek a Vaidišová: Potvrzeno! Chodí spolu!

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE – Dali to zase dohromady! Už se zdálo, že láska mezi Radkem Štěpánkem (30) a Nicole Vaidišovou (20) vyprchala, jenže český tenisový páreček spolu zase randí.



Před několika týdny letěla tenisovým zákulisím jasná zpráva: Štěpánek a Vaidišová se rozešli. Jenže v pondělí se hrdina víkendové daviscupové bitvy s Argentinou překvapivě objevil na Štvanici na turnaji ECM Prague Open a fandil Vaidišové ve čtyřhře s Petrou Kvitovou.

„Zase spolu chodí?“ ptali se zvídaví fanoušci. „On ji pořád miluje a dělá všechno pro to, aby byli spolu, jenže ona už to tak úplně necítí,“ řekl Blesku člověk, který oba tenisty dobře zná.

Důkaz! Štěpánek a Vaidišová jsou zase spolu
Důkaz! Štěpánek a Vaidišová jsou zase spolu


Jenže se zdá, že Nicole vytrvalému Radkovu nadbíhání podlehla! Štěpánek poctivě mačkal palce na tribuně i při včerejším zápase Vaidišové v 1. kole dvouhry, a když Nicole podlehla Rusce Kudrajvcevě 0:2 na sety, byl to on, kdo zklamanou blondýnku utěšoval.

Ještě na Štvanici zašli Radek s Nicole na večeři, poté nasedli každý do svého auta a odjeli domů.

Společný večer ale měli oba teprve před sebou!

Štěpánek se doma zdržel pár minut, jen aby se převlékl. Poté znovu osedlal svého »bavoráka« a vyrazil k Nicole do Troji.

Zazvonil u branky a trpělivě čekal, než jeho láska dokončí zkrášlování zevnějšku u zrcadla. Za to ho Nicole při příchodu odměnila sladkým polibkem.

Už společně v jednom autě pak oba milenci vyrazili do centra Prahy. Zaparkovali ve Slovanském domě, ruku v ruce se procházeli městem a plnými doušky si užívali teplý letní večer, který zakončili u Štěpánka doma. Noc byla ještě mladá…

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud