2. září 2009 • 11:16

Lineker se tajně oženil! Za 400 liber

Autor: INT
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová legenda, anglický sniper Gary Lineker (48) se v úterý oženil s půvabnou Danielle Bux. Svatba byla tajná a vyšla nejlepšího střelce z mistrovství světa v Mexiku 1986 na pouhých 400 liber (11 600 korun).



Skromná svatba fotbalového velikána se odehrála v malebném městečku Ravello na slunném pobřeží Amalfi. Účastnili se jí pouze dva svědci a celý desetiminutový proces byl veden v Italštině. V ceně 400 liber byl započítán i překladatel. Informaci přinesl bristký server The Sun.

Slušňák Lineker, který za celou fotbalovou kariéru nedostal jedinou žlutou kartu, se o víkendu chystá vše oslavit i s rodinou a přáteli. Nyní tráví novomanželé své “líbánky” v třípokojovém apartmánu v hotelu s terasou a výhledem na Středozemní moře.

Lineker, který potkal o osmnáct let mladší Danielle v roce 2007, přišel do městské radnice pouze na lehko. Neměl ani kravatu.

Radní Luigi Apicella, který pár oddával řekl: “Nevěděl jsem, že je to Gary Lineker, dokud mi to tady někdo neřekl.”

“Byla to naprosto normální svatba, žádné extravagantní věci. On dokonce neměl ani sako či kravatu a do radnice přišli po svých. Nevěsta měla krémové šaty a celý obřad proběhl v Italštině. Překládala místní dívka.”

Autor slavné věty: “Fotbal je hra, kterou hraje dvaadvacet lidí a kterou vždycky vyhrají Němci”, má čtyři syny z prvního manželství, které ztroskotalo rok před tím, než potkal Danielle.

Lineker patřil mezi největší hvězdy anglické ligy, když třikrát vyhrál trofej pro nejlepšího střelce, byl na dvou mistrovství světa a evropy a vyhrál i PVP v roce 1989.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud