25. září 2009 • 13:51

Sázkařská mafie si vystřelila z Levski Sofia

Autor: INT, ČTK, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bulharský fotbal zažívá aféru, o které se bude dlouho mluvit. Čtyři klíčoví borci Levski Sofia byli nalákáni na tučné kontrakty a odjeli před důležitou bitvou s CSKA do Ruska. Jenže byla to kachna, kterou přichystala sázkařská mafie.



Neskutečné! Celá Evropa se nyní baví nad tím, co se přihodilo prvoligovému týmu Levski Sofia. Před prestižním derby s CSKA přišel za vedením údajně zmocněnec ruské Kazaně, jistý pan Berger.

Kvarteto hráčů bulharského Levski Sofia
Kvarteto hráčů bulharského Levski Sofia

Vedení nasliboval, že za čtyři hvězdy bulharského týmu vyplatí klubu 4 miliony Eur. Ale mělo to háček. Všichni čtyři fotbalisté se museli dostavit do ruské Kazaně v den utkání s CSKA, které je v Bulharsku označované jako zápas roku!

Reakce managementu Levski Sofia?

Hoši jeďte, takové peníze se neodmítají! A tak před dlouho očekáváným derby se Zhivko Milanov, Dark Tasevskih, Youssef Rabeh a brazilský útočník Ze Soarese vydali do Ruska.

Jak směšné, když v Evropě už skončil přestupní termín!

Nicméně hráči dorazili do Ruska a nestačili se divit. Nikdo je nečekal, nikdo s nimi nepočítal a nikdo je nechtěl! A tak jim nezbylo nic jiného než se vrátit zpět domu!

Jenže to už bylo po utkání s CSKA a oslabený bulharský tým si ani neškrtl. Prohrál 0:2 a nyní se mu celé Bulharsko směje!

A kdo z toho nejvíce těží?

Berger a jeho okolí! Tedy muž, který pro Kazaň nepracuje a vše si vymyslel. Navíc je napojený na mezinárodní sázkařskou mafii. Ta si díky tomuhle chytrému triku a nepochopitelnému jednání vedení Levski přišla na velký balík peněz!

Ohlasy hráčů a fanoušků

"Je to neskutečné a já jsem opravdu naštvaný. Zápas mohl dopadnout jinak, kdybychom mohli hrát,“ uvádí tn.cz výpověď jednoho ze čtveřice fotbalistů Darka Tasevskiho.

"Zdá se mi, že si z nás někdo dost nechutně vystřelil,“ doplnil vrcholný představitel Levski Konstantin Bezhdekov.

A zkrat vedení Sofie nemůžou zkousnout ani domácí fanoušci: "Je to šílenství. Vzdali jsme se titulu vlastní blbostí a teď se nám směje celá Evropa,“ řekl jeden z příznivců Levski Valentin Denev.

Jeho týmu nyní patří až osmé místo v tabulce se ztrátou sedmi bodů na vedoucí CSKA.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud