15. prosince 2009 • 08:30

Slušňáci z reklamy: Děvkař, podvodník a nafoukanec

Autor: ab, spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gillette, pro muže to nejlepší. Když ve firmě Gillette vybírali tváře k reklamní kampani na holicí strojky, nemohli tušit, že jejich slogan dostane více než ironický nádech.



Minimálně dva vyhlášení slušňáci ze "svaté trojice" Henry, Woods a Federer by totiž v současnosti měli chodit spíše kanálem, aby je nikdo neviděl.

Golfista Tiger Woods a fotbalista Thierry Henry by totiž spolu mohli napsat příručku "Jak se z jednoho z nejoblíbenějších sportovců světa stát vyvrhelem".

Podvodník Henry

Druhý jmenovaný se stal terčem nenávisti irských fanoušků poté, co v barážovém utkání o postup na mistrovství světa zařídil Francii těsně před koncem vyrovnání a tím i letenky do Jihoafrické republiky.

Čtěte více:
Henry jde kvůli ruce před disciplinárku. Přijde o MS? »
Henry chtěl skončit! Výhrůžky málem nezvládl »
Henrymu vyhrožují a přejí mu pomalou smrt »

Bohužel pro něho si při tom pomohl rukou, což rozhodčí neviděl.

Thierry si pomohl rukou a přihrál na rozhodující gól.Foto ČTK/AP

Co na tom, že se Henry po zápase přiznal - irská zloba se na něho snesla jako uragán a image fotbalového gentlemana byla rázem v tahu.

Protesty neprávem vyřazených Irů pomalu vyšuměly, a tak může francouzský reprezentant doufat, že se na jeho "božskou ruku č. 2" pomalu zapomene.

Děvkař Woods

Jenže jakoby pak jen poslal míček svému parťákovi z reklamní kampaně za 20 milionů liber (tehdy zhruba 800 mil. Kč) - Woodsův pád z výsluní ovšem nabral ještě daleko rychlejší obrátky.

Opouští Woodse manželka Elin? Koupila si dům ve Švédsku
Opouští Woodse manželka Elin? Koupila si dům ve Švédsku

Předloňské ztrapnění na australském Masters, kde jedním mizerným odpalem přišel o možnost zisku titulu, nebylo zdaleka nic proti tomu, co rozpoutala před pár týdny zdánlivě banální autonehoda.

Z Woodsova dlouho neprodyšně uzavřeného soukromí najednou vybředlo najednou takové moře špíny, až se tomu nechce věřit - více než deset milenek, nemravné esemesky, lhaní, perverzní sex.

Čtěte více:
Woodsova manželka Elin: Buď já, nebo golf! »
Trable Woodse: Pornoherečka, alkohol a rodina »
Milenka byla po sexu s Woodsem jako kus hadru


A nejvíce vydělávající sportovec na světě, který byl zároveň vzorem slušnosti pro miliony dětí, se rázem začal brodit až po kolena opovržením celosvětové veřejnosti.

Když si k téhle dvojce smolařů s holicím strojkem připočteme Davida Beckhama, jemuž dal Gillette padáka před dvěma lety, není vůbec co závidět poslednímu do party - světové tenisové jedničce Rogeru Federerovi.

Nafoukanec Federer

Teď je totiž na řadě on. A už i na něj se valí kritika. Federer je přímo symbolem slušného chování, korektnosti. Jenže podle všeho jen navenek. Je to totiž zřejmě skvělý herec.

Čtěte dále:
Rozhovor s Milanem Štěrbou, který mluví o osobnosti Federera »


Lidé, kteří ho znají blíž, tvrdí něco jiného. Je to nafoukanec, egoista... "Jeho povaha se mi vůbec nelíbí," říká Milan Štěrba, bývalý sudí na okruhu ATP, který žije ve Švýcarsku.

Roger FedererFoto ČTK/AP


"Švýcarsko mohlo už dvakrát vyhrát Davisův pohár. Jenže on nehrál. Řekl, že má plnou sezonu. A letěl na exhibici do Malajsie. Na olympiádě v Číně zase švýcarský olympijský výbor rozhodl, že ponese vlajku někdo jiný, protože Roger ji už nesl v minulosti. Federer hystericky protestoval, zvrátil rozhodnutí a nakonec ji nesl on," popisuje Štěrba.

"To jsou věci, které nikdo neví. Mně se nelíbí to jeho egoistický vychování, ale to z něj udělala (manželka) Mirka, protože ta kouká jen na peníze," tvrdí Štěrba.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud